„Praga a fost cuprinsă de haos, în urma unui atac armat care a avut loc la o universitate situată într-o zonă turistică extrem de vizitată. Un individ a deschis focul de pe acoperișul facultății și a ucis și rănit mai mulți oameni. După aproape o jumătate de oră în care a semănat teroare, atacatorul a fost neutralizat de polițiști. Vă avertizez, urmează imagini și informații cu un puternic impact emoțional”, a transmis Christian Sabbagh, prezentatorul Știrilor Kanal D.

Atac armat în Praga. Mai mulți morți și răniți

Alarma s-a dat în jurul prânzului, la Facultatea de Arte, situată în orașul vechi din Praga, la aproximativ 500 de metri de Podul Charles, un punct turistic extrem de aglomerat. Din interiorul universității s-au auzit mai multe focuri de armă, iar ca să scape din calea gloanțelor, oamenii au luat-o la fugă.
Panicați, mai mulți studenți din universitate s-au baricadat în sălile de curs. Au blocat ușile cu scaune și birouri, în timp ce alții au încercat să scape pe geam. Zece tineri au fost filmați atunci când își riscau viața și se adăposteau pe acoperișul facultății.

Citește și: Un bărbat din Dolj a ajuns în stare gravă la spital, după ce a fost înjunghiat în urma unei altercații. Poliţiştii au reţinut un bărbat de 31 de ani pentru tentativă de omor

Citeste si: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti- catena.ro

Citeste si: Antonia s-a trezit cu un mesaj de la fiul lui Ștefan Bănică Jr. după ce a publicat o fotografie provocatoare pe internet. Ce replică i-a dat lui Radu Bănică când a văzut reacția pe care a avut-o?- wowbiz.ro

Atacatorul ar fi ucis cel puțin 11 persoane, iar alte câteva zeci au fost grav rănite. Forțele de ordine au intervenit imediat și au cerut populației din zonă să caute adăpost și să nu iasă pe stradă.

Din primele informații ar fi vorba despre un tânăr care studia la universitatea unde a avut loc atacul. Individul ar fi urcat la etaj, iar de acolo a semănat teroare. O fotografie în care apare cu o armă cu lunetă în mână a fost făcută publică de autorități. După o jumătate de oră de haos, forțele de ordine au transmis că atacatorul a fost neutralizat.
Întreaga zona a fost evacuată până la finalul investigațiilor. Potrivit cadrelor medicale care au intervenit, mulți dintre cei care au supraviețuit, dar au fost răniți, sunt în stare critică la spital.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si