„Imagini șocante au fost surprinse în Ecuador! Mai mulți bărbați înarmați au atacat în direct un post de televiziune și au luat jurnaliștii ostatici. Țara este acum în stare de urgență. Atenție, urmează detalii cu un puternic impact emoțional”, a transmis Christian Sabbagh, prezentatorul Știrilor Kanal D.

Atac armat în direct la un post de televiziune din Ecuador

Este momentul în care 13 bărbați cu cagule pe față au intrat în studioul televiziunii publice. Înarmați cu pistoale, puşti şi chiar grenade artizanale, membrii grupării au luat angajații ostatici.


Timp de 15 minute, milioane de oameni au urmărit în direct ce se întâmplă în platoul de televiziune, după care semnalul a fost întrerupt.
La scurt timp, Poliția a ajuns la sediul televiziunii și a reușit să îi prindă pe atacatori.

Citește și: Românul care le-ar fi ucis pe Delia și Maria ar fi făcut mai multe victime: ”'Nici măcar unui câine nu ar trebui să i se facă acest lucru”

Citeste si: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12- catena.ro

Citeste si: Femeie din Târgu Jiu, care abia se deplasează pe picioare cu un cadru, filmată în timp ce se urcă la volan și conduce- antena3.ro

Citeste si: Un brașovean a adunat zeci de mașini scoase din uz pe un câmp. Ce au descoperit polițiștii că facea de fapt- wowbiz.ro

12 cetățeni din Ecuador și un venezuelan s-au aflat în spatele atacului. Potrivit autorităților, aceștia aparțineau unei grupări extrem de periculoase.
În urma atacului care a avut loc în sud-vestul Ecuadorului, întreaga țară este în șoc.


Atacul are loc la scurt timp de la dispariția lui Adolfo Macías, un cunoscut baron al drogurilor, care a evadat din închisoarea unde era deţinut.
La începutul săptămânii, președintele Ecuadorului a decretat stare de urgență pentru 60 de zile și a declarat război bandelor de traficanți, care au fost numite grupări teroriste.
De când a fost declarată stare de urgență, membrii grupărilor criminale au declanșat un val de atacuri.
Cel puțin 7 polițiști au fost răpiți, iar în anumite orașe, gardienii din închisori au fost luați ostatici de deținuți.
Criza din statul sud-american a atras îngrijorarea Statelor Unite, dar și a țării vecine, Peru, care a declarat stare de urgență la granița cu Ecuador.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro: