Atacul armat a avut loc sâmbătă seara, către ora locală 17.00 (duminică, 2.00, ora României), după ce aproximativ 20.000 de motociclişti s-au adunat de Memorial Day, la Red River, în comitatul Taos.

Citește și: O îngrijitoare româncă a fost găsită fără suflare în locuința ei din Italia. Care a fost cauza decesului

Autorii atacului armat au fost arestaţi toţi. Niciun membru al forţelor de ordine nu a fost rănit.

Niciun locuitor nu a fost rănit. A fost un incident între ganguri ”, a anunţat, fără să precizeze numărul arestaţilor, primarul Red River, Linda Calhoun, într-un interviu acordat publicaţiei locale Questa Del Rio News, confirmând bilanţul victimelor din presa locală.

Trei persoane au fost ucise în urma altercației

Potrivit The Taos News, un poliţist a prezentat incidentul drept „un atac armat între clubul de motociclişti Banditos şi alt club”.

Citeste si: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul- catena.ro

Citeste si: Antonia s-a trezit cu un mesaj de la fiul lui Ștefan Bănică Jr. după ce a publicat o fotografie provocatoare pe internet. Ce replică i-a dat lui Radu Bănică când a văzut reacția pe care a avut-o?- wowbiz.ro

Un martor a declarat postului local KOAT, o filială ABC News, că haosul a panicat mulțimea.

„Oameni fugeau în jurul locului care ne aflam şi strigau că se trage acolo. În timp ce toată lumea fugea în jurul meu, am auzit focuri de armă ”,

a declarat Eddie Cook.

După atac, primarul din Taos a impus o interdicţie de circulaţie pe timp de noapte, de la ora locală 22.00 (duminică, 7.00, ora României), la ora locală 4.00 (13.00, ora României).

Citește și: Atac armat cu 4 morţi, în Japonia: ”Ajutaţi-mă”

În mai 2015, un atac armat între bande rivale de motociclişti, la Waco, în sudul Texasului, s-a soldat cu nouă morţi şi 15 răniţi. Incidentul s-a petrecut tot la o adunare a motocicliștilor.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si