Close sidebar
Close sidebar

VIDEO. Atac armat la o bancă. Au murit cel puțin 4 oameni. Cine este tânărul de 23 de ani care a deschis focul

Patru persoane au fost ucise și alte opt rănite după ce un bărbat înarmat a deschis focul într-o bancă din Louisville, Kentucky, luni dimineață, a anunțat poliția.

Sorin Negru,

Poliția a sosit în câteva minute și a schimbat focuri de armă cu trăgatorul în masă.

[Sursa foto: Twitter]

DISTRIBUIE
acest articol


In articol:

Omul înarmat a intrat în Old National Bank din zona centrală a orașului Louisville în jurul orei 8:30 și a deschis focul, a declarat Departamentul de Poliție Louisville.

Citește și: O femeie de 78 de ani, arestată după ce a jefuit o bancă

Potrivit NY Post, ataatorul părea să fie un fost angajat al instituției bancare.

Poliția a sosit în câteva minute și a schimbat focuri de armă cu trăgatorul în masă.

UPDATE. Un ofițer de poliție se află în stare critică, au declarat oficialii Spitalului Universității din Louisville pentru CNN.

Poliția din Louisville a declarat anterior, într-o conferință de presă, că ofițerul este supus unei intervenții chirurgicale.

Citeste si: SFÂȘIETOR! Arina a fost filmată în momentul în care a murit. În videoclip se mai aud doar țipete- kanald.ro

Citeste si: Un bilet scris de Robert, descoperit la scurt timp după ce el și Giuly au fost descalificați din "Casa Iubirii". Cui îi era destinat? Conținutul lui, făcut public chiar de Robi, fostul său coleg de cameră- wowbiz.ro

Citeste si: „Blonda lui Putin” s-a supărat pe o ziaristă și a trimis securitatea la ea, după ce i-a pus o întrebare: Nu discut viața mea personală- antena3.ro

Doi ofițeri de poliție se numără printre cele nouă persoane spitalizate în urma împușcăturilor de la bancă, au declarat oficialii spitalului. 

Poliția a sosit în câteva minute și a schimbat focuri de armă cu trăgatorul în masă.

Atacatorul a murit la fața locului

Bărbatul înarmat a fost ucis în timpul încercării, spun polițiștii.

Șeful adjunct al poliției locale, Paul Humphrey, a spus că încă încearcă să stabilească dacă bărbatul înarmat și-a luat viața sau a fost ucis de ofițeri în schimbul de focuri.

Citește și: Un bărbat și-a tăiat fosta iubită în mai multe bucăți

„Credem că este vorba despre un singur om înarmat implicat în asta, care ar fi avut o legătură cu banca.

Încercăm să stabilim care a fost acea conexiune cu instituția, dar se pare că a fost un angajat anterior la băncii”, a spus Humphrey.

Atacatorul, un tânăr de 23 de ani

Bărbatul înarmat care este acuzat că a ucis patru persoane la banca din Louisville, Kentucky, a fost identificat drept Connor Sturgeon, în vârstă de 23 de ani.

Potrivit NY Post, Sturgeon a lucrat ca stagiar de vară pentru bancă timp de trei ani consecutivi, în cele din urmă s-a alăturat ca specialist în dezvoltare comercială în 2021 și ca asociat al băncii cu normă întreagă și bancher de portofoliu, anul trecut.

Connor Sturgeon

 

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI