Cel puţin două persoane au fost ucise şi mai multe rănite, inclusiv un ofiţer de poliţie, într-un atac armat care a avut loc vineri într-un supermarket din oraşul Fordyces, Arkansas.

Potrivit CNN, presupusul trăgător a fost grav rănit și se află în arestul poliției.

Focul a fost deschis lângă un magazin din Fordyce, Arkansas, a relatat presa locală, citând oficiali din cadrul forţelor de ordine.

Citeste si: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti- catena.ro

Citeste si: „Dar de la Dumnezeu” Iulia Vântur a făcut anunțul pe internet, după ce s-a zvonit că s-a logodit în secret cu Salman Khan:- wowbiz.ro

Şeriful comitatului Dallas, Mike Knoedel, a declarat că incidentul este încheiat, iar atacatorul a fost rănit și arestat.

Fordyce este o comunitate mică de 3.200 de oameni în centrul Arkansasului.

Polițist împușcat de atacator

Printre cei împușcați s-a numărat și un polițist, care are răni care nu-i pun viața în pericol. Omul înarmat a fost, de asemenea, împușcat și rănit grav de ofițerii care au intervenit.

„Astăzi, la ora 11:30, poliția de stat din Arkansas a răspuns la un incident armat produs la magazinul alimentar Mad Butcher din Fordyce”, se arată într-un comunicat de presă al poliției de stat din Arkansas.

"Un total de nouă civili au fost împușcați, doi mortal. Un ofițer de aplicare a legii a fost și el împușcat și are răni care nu pun viața în pericol”, au mai spus oficialii americani.

Nu se cunosc până în prezent motivele pentru care atacatorul a declanșat focul în apropierea magazinului alimentar din Fordyce.


Abonează-te pe


Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si