Un incident șocant a avut loc în Centrul Vechi al Capitalei. La scurt timp după ce ar fi iești dintr-un supermarket, o femeie se pare că a fost atacată cu un cuțit, de un bărbat, potrivit informațiilor transmise de observatornews.ro. În ce stare se află femeia?

Femeie atacată cu un cuțit, în Centrul Vechi al Capitalei

Incidentul se pare că a avut loc în urmă cu o zi, în jurul orei 18:00. Conform aceleiași surse, după ce ar fi ieșit dintr-un supermarket din Centrul Vechi al Capitalei, o femeie ar fi fost atacată cu un cuțit, de către un bărbat.

În urma atacului, femeia ar fi fost lovită în zona abdomenului. Angajatele supermarket-ului ar fi alertat autoritățile. Femeia a fost transportată de urgență la spital pentru acordarea îngrijirilor medicale necesare.

Citește și: "Nu am luat decizia de face un pas înapoi. Un medic nu abandonează niciodată". Reacția lui Cătălin Cîrstoiu după ce alianța PSD-PNL a renunțat la candidatura sa pentru Primăria Capitalei

Citeste si: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul- catena.ro

Citeste si: Irina Columbeanu și Ramona Gabor l-au scos pe Irinel Columbeanu de la azil! Gestul emoționant făcut de fiica fostului milionar! Unde l-a dus pe tatăl ei?- wowbiz.ro

La scurt timp de la incident, autoritățile l-au reținut pe agresor. Acesta, un bărbat în vârstă de 73 de ani, ar suferi de probleme psihice și, conform observatornews.ro, și-ar fi ales victima la întâmplare.

Bărbatul se pare că a fost condus la audieri. Autoritățile au deschis o anchetă și urmează a se stabili dacă agresorul a avut discernământ în momentul atacului.

Citește și: DNSC a lansat un ghid pentru depistarea deepfake, un fenomen cu impact semnificativ în peisajul fraudelor online. Riscurile sale în prag de alegeri

Două fetițe au fost atacate cu cuțitul 

Incidentul tragic a avut loc în localitatea Souffelweyersheim, lângă principalul oraș regional Strasbourg, potrivit BFM TV.

Un bărbat în vârstă de 30 de ani ar fi înjunghiat o fetiță de șase în principalul oraș regional Strasbourg. După oroarea comisă, bărbatul a atacat, la scurt timp, o fetiță de 11 ani, în fața școlii din centrul orașului.

Se pare că fetițele au suferit răni superficiale. Acestea ar fi fost transportate la un spital local, unde ar beneficia și de consiliere psihologică.  

Autoritățile l-ar fi reținut pe agresor, care nu se mai afla în posesia armei. 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si