Cel puțin 53 de oameni, inclusiv 6 copii, au fost răniți ca urmare a atacului Rusiei din timpul nopții dintre marți spre miercuri, a declarat primarul capitalei, Vitali Klitschko.

Citește și: Atac cu rachete balistice al Rusiei asupra capitalei Ucrainei, Kiev, în ziua în care Zelenski e primit de Joe Biden la Casa Albă

Armata Rusiei a lansat 10 rachete balistice asupra capitalei Ucrainei, dar și zeci de drone de proveniență iraniană.

Apărarea ucrainană le-a distrus pe toate, dar resturile au căzut peste locuințe și clădiri din patru cartiere ale Kievului.

Ucrainei a distrus toate rachetele și dronele Rusiei

Căderea a numeroase resturi de rachete a fost înregistrată în zona de vest a Kievului, după ce sistemele de apărare aeriană au reacționat în noaptea de 12-13 decembrie.

În special, a fost înregistrat un incendiu într-un bloc de apartamente din raionul Dniprovskii.

La ora 03:24, primarul Klitschko a raportat că mai multe mașini ardeau în curtea unei clădiri rezidențiale din cartierul Dniprovskii din Kiev. El a spus că serviciile de urgență se îndreptau spre fața locului.

Citeste si: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul- catena.ro

Citeste si: Irina Columbeanu și Ramona Gabor l-au scos pe Irinel Columbeanu de la azil! Gestul emoționant făcut de fiica fostului milionar! Unde l-a dus pe tatăl ei?- wowbiz.ro

atac rusia kiev

Cel puțin 53 de oameni au fost răniți în atacul Rusiei

[Sursa foto: Twitter]

Alimentarea cu apă din Kiev, avariată

Resturile de rachete au căzut peste mai multe blocuri și clădiri rezidențiale private din cartierul Dniprovskii. Pompierii au reușit să stingă focul.

Rețeaua de alimentare cu apă a fost avariată în mai multe cartiere din Kiev din cauza epavelor căzute pe țevi. Echipajele de intervenție au lucrat la fața locului pentru a remedia cât mai repede pagubele.

Citește și: Reacția Ministerului Afacerilor Externe, după ce Rusia a luat decizia de a încheia consulatul României din Rostov-pe-Don. ,,Partea română nu a fost încă notificată oficial cu privire la această decizie”

Presa de la Kiev a raportat că o rachetă a căzut pe terenul unui spital din capitală. Ferestrele au fost explodate în mai multe clădiri. O persoană a fost rănită.

Poliția a sosit la fața locului și a inspectat craterul de pe teritoriul unității medicale, scrie Pravda.com.ua.

Forțele Aeriene Ucrainene au transmis pe Telegram că rușii au atacat Ucraina cu 10 drone Shahed și 10 rachete balistice în noaptea de 12-13 decembrie, dar toate au fost doborâte cu succes.

rusia ucraina kiev

Rusia, un nou atac asupra capitalei Ucrainei

[Sursa foto: Twitter]


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si