Close sidebar
Close sidebar

VIDEO - Atac masiv în Ucraina! Rușii au lansat cel mai mare baraj de rachete

Rușii au lansat cel mai mare baraj de rachete și drone asupra Ucrainei de la începutul războiului. Deși apărarea antiaeriană ucraineană a doborât aproape 80 la sută dintre ele, cel puțin 16 oameni au murit și o sută au fost răniți în urma atacurilor.

Maria Stiuca,

Rusia a aruncat tot ce are asupra Ucrainei [Sursa foto: Captură Știrile KANAL D]

DISTRIBUIE
acest articol


In articol:

„Din Capitală până în vestul țării, rachetele rusești au împrăștiat moartea. Printre țintele lovite se află și o maternitate, iar o rachetă a căzut în Polonia”, a transmis Christian Sabbagh, prezentatorul Știrilor Kanal D.

Cel mai mare baraj de rachete și drone lansate de ruși în Ucraina

Ucrainenii au avut cea mai grea noapte de la invazia pe scară largă declanșată de Rusia. Zeci de bombe au căzut din cer deasupra a 6 mari orașe: Kiev, Odesa, Dnipro, Lvov, Zaporijie sau Harkov. În total, rușii au lansat 158 de rachete și drone, dintre care 114 au fost doborâte, spun ucrainenii.
Liniștea localnicilor a fost spulberată în zorii zilei, când alarmele aeriene au început să sune în toată țara.

În Odesa, un bloc de locuințe a fost afectat.
Salvatorii au intervenit cu utilaje specializate pentru a intra în apartamentele afectate.
Nici maternitatea din Dnipro nu a scăpat de bombardamentul furibund al Moscovei.
Clădirea a rămas fără ferestre, dar pagube au fost înregistrate și în interior. Tot aici, un mall a fost lovit de o rachetă rusească, iar pagubele sunt uriașe.
5 persoane au murit numai în acest oraș.
Rușii au reușit să trimită rachetele de croazieră până îl Lvov, oraș care se află în apropierea graniței cu Polonia.

Citește și: VIDEO. Israel și Hamas se apropie de un nou schimb de ostatici. Premierul Benjamin Netanyahu: "Continuăm războiul până la sfârşit"

Citeste si: SFÂȘIETOR! Arina a fost filmată în momentul în care a murit. În videoclip se mai aud doar țipete- kanald.ro

Citeste si: Un bilet scris de Robert, descoperit la scurt timp după ce el și Giuly au fost descalificați din "Casa Iubirii". Cui îi era destinat? Conținutul lui, făcut public chiar de Robi, fostul său coleg de cameră- wowbiz.ro

Citeste si: Boala bizară de care suferă o tănără de 25 de ani. Riscă să moară dacă este sărutată și poate mânca doar 2 alimente- antena3.ro

Pentru că este vacanță și în Ucraina, niciun elev nu a fost victimă a atacului, dar sălile de clasă au fost distruse. O rachetă ar fi ajuns și pe teritoriul statului vecin, susțin polonezii, care au mai avut astfel de incidente.


În Harkov, un bărbat a fost scos de sub ruine.
Victima a fost transportată la spital pentru a primi îngrijiri medicale. În același oraș, un depozit a fost cuprins de flăcări după loviturile aeriene.
La orele amiezii, căutările supraviețuitorilor încă nu se încheiaseră.
Președintele Ucrainei susține că rușii au tras astăzi cu tot ce au în arsenal, iar Moscova pretinde că toate țintele au fost atinse.

Citește-ne pe

Clipul zilei
NOUTĂȚI