Principalii suspecți ai atacului sângeros de la hotelul din Dâmbovița au primit astăzi 30 de zile de arest preventiv. În timp ce raportul legiștilor indică faptul că victima, un bărbat de 41 de ani, a murit în urma unui atac nemilos, cei 3 frați susțin că gestul șocant a fost în legitimă apărare. Atenție, urmează imagini și informații care vă pot afecta emoțion al, a transmis Cristian Sabbagh.

Atac mortal în Padina. Fii Sidoniei, în arest

Ei sunt principalii suspecți în cazul atacului sângeros care a avut loc în weekend, la hotelul de lux din Dâmbovița. Iar acestea sunt ultimele clipe de viață ale lui Sorin, tatăl a doi copii, care și-a găsit sfârșitul chiar în fața soției, in timpul unei petreceri de Ziua Îndrăgostiților.

Totul a început însă cu șampanie și artificii... și nimic nu părea să anunțe șirul cutremurător al evenimentelor.

La petrecerea în aer liber au participat cântăreți celebri, printre care Alina Eremia, Antonia și Alex Velea.

Cheful s-ar fi mutat ulterior într-o cabană, unde Velea a continuat să se distreze alături de mai mulți interlopi, așa cum reiese din imaginile postate chiar de către suspecți.

Nu mult după acest moment, petrecerea luat o turnura tragică.

Conform martorilor, membrii clanului Fabian s-ar fi luat de soția lui Sorin, iar acesta, ar fi sărit în apărarea partenerei. Scandalul ar fi degenerat într-o clipită, iar înarmați cu macete, cei 3 frați l-au încolțit pe bărbatul de 41 de ani. Măcelul s-a produs chiar în aceasta incapere, în fața zecilor de petrecăreți. Surse din anchetă spun că Alex Velea a fost audiat în calitate de martor, însă acesta a precizat pe contul sau, ca la momentul atacului el s-ar fi aflat în camera de hotel.

Citeste si: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro

Citeste si: Antonia s-a trezit cu un mesaj de la fiul lui Ștefan Bănică Jr. după ce a publicat o fotografie provocatoare pe internet. Ce replică i-a dat lui Radu Bănică când a văzut reacția pe care a avut-o?- wowbiz.ro

Victima ar fi încercat să fugă în parcare însă a fost urmărită de cei 3 suspecți. Deși ambulanțele au venit imediat la locul tragediei, pentru Sorin a fost prea târziu. Soția sa a ajuns și ea în stare de șoc la spital. În timp ce scenele de coșmar se derulau sub privirile îngrozite ale martorilor, cei 3 suspecți au încercat să se facă nevăzuți. Mediat după ce ar fi comis oribila faptă, cei 3 au fugit, însă, au fost prinși de polițiști la aproximativ 20 de km de hotel. Oamenii legii au suspiciunea că pe traseul lor indivizii ar fi aruncat arma crimei, a transmis Adina Iliescu, reporter Știrile Kanal D.

Niciunul nu a recunoscut fapta, însă în momentul în care au fost prinși, frații aveau mâinile, dar și hainele pătate de sânge.

Suspecții fac parte dintr-una dintre cele mai temute grupări interlope din Capitala, condusă de Marin Fabian, soțul Sidoniei. De-a lungul timpului, gruparea a fost acuzată de proxenetism, cămătărie, tâlhărie, trafic de droguri și înșelăciune.

Cu toate acestea, mama suspecților susține că fiii sai au încercat doar sa se apere.

Astăzi, trupul neînsuflețit al lui Sorin a fost ridicat de la Serviciul de Medicină Legală si depus la o capelă din Târgoviște. Conform raportului preliminar al legiștilor, acesta a suferit nu mai puțin de 6 lovituri cu un obiect ascuțit.

Aduși in fata tribunalului, fiii vrăjitoarei Sidonia susțin în continuare că gestul de o cruzime ireală a fost făcut în legitimă apărare.

Citeste si: Ce spune Laurențiu Reghecampf despre timpul petrecut în familie și ce anume a conștientizat antrenorul. „Am fost prezent pentru copiii mei, dar nu am fost fizic.”- kfetele.ro

Citeste si: Cerințele care trebuie respectate cu sfințenie! Ce le-a cerut Maluma organizatorilor Neversea pentru a cânta la festival- radioimpuls.ro

Oamenii legii continuă cercetările într-un dosar penal deschis pentru omor. Daca vor fi găsiți vinovați, cei 3 frați riscă ani grei de închisoare.

Citește și: Declarațiile care răstoarnă ancheta de la Padina! Reprezentanții hotelului în care s-a produs crima, primele declarații: „Nu au fost invitați la petrecerea privată”


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si