Camerele de supraveghere din sala de fitness au surprins brutalitatea atacului. În filmare se vede cum individul înarma t cu un cuţit aleargă şi se năpusteşte asupra celuilalt cu o ploaie de lovituri, semn că, cel mai probabil, a premeditat totul. Deşi victima luptă să îl ţină pe agresor la distanţă, acesta îi mutilează faţa. Norocul bărbatului este un alt client din sală, care intervine şi reuşeşte să îi despartă pe cei doi.

După ce scapă din mâinile atacatorului, victima ia în mână o bară de fier şi îşi ameninţă rivalul, care, într-un final, se lasă păgubaş şi iese din sală. Agresorul este un interlop din Brașov cunoscut sub numele de Pletosu.

Un interlop și-a atacat rivalul cu cuțitul, la sala de fitness

Individul, care este recidivist, a fost anchetat în trecut pentru tentativă de omor, după ce și-a înjunghiat un rival pe o terasă și apoi a fugit.

„E o sală totuși, venim aici să ne simţim mai bine, nu să ne facem rău.

Citeste si: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii- catena.ro

Citeste si: „Blonda lui Putin” s-a supărat pe o ziaristă și a trimis securitatea la ea, după ce i-a pus o întrebare: Nu discut viața mea personală- antena3.ro

Citeste si: Un brașovean a adunat zeci de mașini scoase din uz pe un câmp. Ce au descoperit polițiștii că facea de fapt- wowbiz.ro

Cumva nu mi se pare normal să se întâmple chestii de astea”, spun clienții.

Nici victima nu a stat însă departe de atenția polițiștilor. Bărbatul a fost implicat în numeroase scandaluri între clanurile din oraș în care s-au folosit și săbii şi a fost condamnat la închisoare.

Poliția s-a autosesizat în cazul atacului cu cuțitul

Deocamdată, el nu a depus o plângere pe numele celui care a atentat la viaţa sa, însă poliţiştii s-au autosesizat.

„Se efectuează cercetări sub aspectul săvărşirii infracţiunii de lovire sau alte violenţe, dosar instrumentat sub coordonarea unităţii de parchet competente, în care se va propune soluţie legală la finalizarea anchetei”, spune poliția.

Incidentul vine la nici o lună de la atacul din Capitală, care a şocat o ţară întreagă. Un tânăr de doar 19 ani a fost înjunghiat mortal de un rival după o altercație pe care au avut-o în sala de fitness

 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si