Un atac sângeros a avut loc în sectorul 6 din Capitală! Un bărbat a fost înjunghiat în plină stradă în urma unui scandal. Scenele șocante au fost surprinse de o cameră de supraveghere. Atenție! Sunt imagini care vă pot afecta, a transmis Cristian Sabbagh.

Atac sângeros în Capitală

Scenele sângerosului atac au fost filmate în cu o oră și jumătate înainte de miezul nopții, în fața unui magazin din zona Giulești.

Victima stătea de vorbă cu câțiva bărbați când individul a coborât din mașina de culoare albă cu un cuțit în mână.

După o discuție aprinsă- agresorul- în vârstă de 47 de ani- părea că se retrage- însă- la un moment dat s-a năpustit asupra victimei. Martorii nu au intervenit- probabil de teamă.

Am auzit țipete, urlete, se înjurau. Am auzit mașini de poliție, lavare, efectiv n-am vrut sa cobor de frica, când se auzeau țipetele alea, te omor, cu parul... Se înjurau, dar se înjurau tare, apoi au apărut mașinile de poliție, probabil a sunat cineva, a declarat un martor.

Deși rănit în abdomen și torace- bărbatul de 57 de ani a rămas în picioare. În tot acest timp- agresorul a urcat la volan și s-a făcut nevăzut.

Citeste si: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi- catena.ro

Citeste si: Cercetătorii au descoperit „timpul negativ” într-un experiment de fizică cuantică- antena3.ro

Citeste si: A fost declarată stare de urgență pe teritoriul SUA. Sunt așteptate "consecinţe cu potenţial mortal"- wowbiz.ro

Nu trebuia să facă așa ceva. Iei viața unui om pentru...cine știe ce au avut ei între ei, dr ca să iei viața unui om nu se poate. Cum dumnezeu sa nu ne fie teamă? Nici nu știi cine îți apare în spate sau în cap, a declarat un martor.

Cei care locuiesc în cartier spun că nu e pentru prima dată când au loc astfel de confruntări în plină stradă.

În cele din urmă, atacatorul a fost prins și arestat. Anchetatorii nu au reușit încă să deslușească motivul agresiunii. Tot ce se știe este că atât el cât și victima s-ar fi aflat sub influența băuturilor alcoolice.

 


Abonează-te pe


Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si