Acesta e momentul șocantului atac. Victima e lovită mișelește, pe la spate, cu atâta furie că martorii rămân încremeniți. Omul se prăbușește fără vlagă pe asfalt, într-o baltă de sânge. Agresorul ar fi continuat dacă nuntașii care au văzut oroarea nu încercau să-l oprească.

Nuntaș lăsat lat după ce a fost lovit în cap cu un ciocan

„Băi! L-ai omorât! E plin de sânge! Sunați la salvare! Pune repede ceva pe cap!”.

În cele din urmă, un martor sună la salvare.

Citește și: Două fete s-au certat după ce una dintre ele a trimis o cerere de prietenie pe rețelele sociale. Minorele implicate au ajuns la poliție

 „Sunt de la Frumoasa, la o nuntă la Căminul Cultural. S-a întâmplat o problemă. Cineva i-a dat cu ciocanul în cap unui băiat. Are hemoragie la cap!”.

Citeste si: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul- catena.ro

Citeste si: Irina Columbeanu și Ramona Gabor l-au scos pe Irinel Columbeanu de la azil! Gestul emoționant făcut de fiica fostului milionar! Unde l-a dus pe tatăl ei?- wowbiz.ro

Tânărul de 39 de ani a fost transportat la spitalul din Alexandria, apoi transferat în Capitală, unde se zbate între viață și moarte. Medicii spun că are nevoie de intervenții chirurgicale și sunt

rezervați în privința șanselor lui de supraviețuire.

Victima, în stare gravă la spital

„Ne-a nenorocit! Nu mai știu, nu mai știu! Plâng zi și noapte că nu mai știu de capul meu!”, povestește bunica victimei.

Citește și: VIDEO- Femeie din județul Botoșani, găsită împușcată în gât. Victima ar fi fost împușcată accidental chiar de soț

Bunica lui Laurențiu povestește că între el și agresor s-ar fi iscat un conflict înainte de nuntă dar nimeni nu s-ar fi gândit că s-ar putea ajunge la un pas de crimă.

„Acolo la petrecere, ce i-a venit ca să glumească cu nevastă-sa, nu știu. S-a dus și a luat ciocanul din mașină, fără să vadă băiatul și i-a dat în cap. Avea serviciu la București, întreținea copilași, are 5 copii, mamă...”,  a continuat bunica bărbatului.

Autoritățile au deschis un dosar penal pentru tentativă de omor, iar agresorul a fost arestat preventiv pentru 30 de zile.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si