Vă avertizez, urmează imagini cu un puternic impact emoțional.

Scenele sunt surprinse pe o terasă din Năvodari. Conflictul a început în parcare, apoi s-a mutat printre turiști. Victima este fugărită de un individ înarmat cu un cuțit. Acesta dă dovadă de cruzime și se răzbună pentru o neînțelegere banală, legată de locul de parcare. Loviturile continuă chiar și când victima este întinsă la pământ.

Doi turiști, un bărbat și o femeie, dau dovadă de curaj și încearcă să intervină, dar individul nu poate fi stăpânit.

Citeste si: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?- catena.ro

Citeste si: Irina Columbeanu și Ramona Gabor l-au scos pe Irinel Columbeanu de la azil! Gestul emoționant făcut de fiica fostului milionar! Unde l-a dus pe tatăl ei?- wowbiz.ro

Citește și: VIDEO- Primarul din Caracal, tatăl celui care deținea stația GPL de la Crevedia, a demisionat din toate funcțiile politice. Stația GPL, este, potrivit primarului din Crevedia, "mai degrabă un depozit GPL"

Polițiștii deplasați la fața locului au identificat un bărbat de 59 de ani care ar fi fost agresat fizic, pe fondul unui conflict spontan, de un bărbat de 43 de ani. Bărbatul de 59 de ani prezenta urme de violență, fiind transportat la spital.

Individul s-a ales cu un dosar penal pentru acuzațiile de lovire și tulburarea liniștii și ordinii publice. În funcție de starea victimei sale, încadrarea ar putea fi schimbată, asta dacă procurorii și polițiștii au interesul de a obține o condamnare mai mare.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si