O femeie de 30 de ani din județul Iași a ajuns la spital în stare gravă după ce a fost înjunghiată de soț chiar în sediul primăriei. Cei doi erau acolo pentru a semna actele de divorț. Culmea, totul a avut loc în fața soacrei suspectului, care spune că individul era agresiv și cu prima parteneră. Vă avertizăm, urmează imagini și informații cu un puternic impact emoțional,

a transmis Simona Pătruleasa.

Atacată de soț în timp ce semna divorțul

Știi ce doare cel mai tare? Să fii dezamăgit de un om pe care-l considerai special!, a postat atacatorul înainte de a-și înjunghia soția.

Este mesajul postat de individ cu doar câteva ore înainte de atacul violent petrecut în primărie. Anchetatorii spun că bărbatul a premediat totul. A venit cu o armă albă și un spray lacrimogen. Cei doi erau căsătoriți de trei ani și aveau câte un copil din căsnicii anterioare. Nu se mai înțelegeau, așa că în urmă cu o lună au depus la primărie actele pentru a divorța pe cale amiabilă. Ieri veniseră să finalizeze divorțul.

- De astăzi trebuiau să fie divorțați. El nu a fost de acord, striga pe aici că o iubește, după incident.

- Ce spunea?

- Te-am iubit și atât. Au sărit băieții de la noi din primărie, e un incident nedorit!, a declarat Dumitru Tansa, primarul comunei.

Citeste si: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii- catena.ro

Citeste si: „Blonda lui Putin” s-a supărat pe o ziaristă și a trimis securitatea la ea, după ce i-a pus o întrebare: Nu discut viața mea personală- antena3.ro

Citeste si: Un brașovean a adunat zeci de mașini scoase din uz pe un câmp. Ce au descoperit polițiștii că facea de fapt- wowbiz.ro

Citește și: Bărbatul din Belcești care și-a înjunghiat soția înainte de divorț premeditase totul în detaliu. Individul avea la el și fotografii din timpul relaţiei

Când am dat ochii spre ușă, ea fugise și a căzut jos și el era peste ea și i-a dat câteva lovituri!, a declarat un martor.

Victima trecuse printr-un adevărat calvar în ultima perioadă.

De multe ori se căina la telefon, mamă, numai scandal face, numai proastă mă face și toată noaptea îmi dă de treabă, m-a pedepsit-o că a fost la o nuntă și nu a jucat, nu s-a distrat, o pedepsea, a declarat mama victimei.

El mi-a spus la telefon că nu se lasă până ce nu îi face felul ei. Era hotărât pe chestia asta, a declarat că nu poate trăi fără ea, a spus unchiul victimei.

Individul de 40 de ani și ar fi fost violent și cu prima sa parteneră. Fosta sa soacră era în primărie în momentul atacului de ieri.

A fost sechestrată, a fost pusă la curent, nu puteam să mă duc să îi dau un blid de mâncare.

În Spania, și-a crescut fetița singurică, deci am foarte mari emoții, mai ales astăzi când am văzut, a spus fosta soacră a bărbatului.

Și părinții individului spun că acesta era agresiv.

Alaltăieri a fost și s-a împărtășit în Coarnele Caprei, în satul ei și a zis că îi pare rău că nu a venit înapoi ea și uite astăzi ce a făcut, era cu mama, cu fratele acolo. De iute, era iute că a fost prin armată, la jandarmerie, a spus tatăl agresorului.

Citeste si: Veste excelentă pentru femeile din țara noastră! Cine poate ieși mai rapid la pensie- kfetele.ro

Citeste si: Fiica Ralucăi Moianu nu a ascultat! Ce i-a interzis fosta prezentatoare TV tinerei de 19 ani- radioimpuls.ro

Citeste si: Femeie din Târgu Jiu, care abia se deplasează pe picioare cu un cadru, filmată în timp ce se urcă la volan și conduce- antena3.ro

Tânăra a fost dusă la spital cu elicopterul, iar medicii fac eforturi pentru a-i salva brațul drept.

A fost preluată, s-a început tratamentul, în primul rând hemostraza la nivelul brațului drept, unde plaga produsă de o armă albă pare că interesează atât axul vascular cât și cel nervos, a declarat prof.dr. Diana Cimpoeșu, medic-șef UPU-SMURD Iași.

Agresorul a fost reținut pentru 24 de ore, iar procurorii îl cercetează pentru tentativă de omor.

În caz de urgență, apelați numărul TELVERDE 0800.500.333 destinat victimelor violenței domestice.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro: