Close sidebar
Close sidebar

VIDEO- Atacată de soț în timp ce semna divorțul, la primărie. Tatăl agresorului: "De iute, era iute că a fost prin armată"

O femeie din Iași a fost înjunghiată de șot chiar în timp ce semna actele de divorț. Rudele și cunoscuții bărbatului spun că acesta era o fire agresivă.

Redactia Stirile Kanal D,

Atacată de soț în timp ce semna divorțul [Sursa foto: Captură Știrile KANAL D]

DISTRIBUIE
acest articol


In articol:

O femeie de 30 de ani din județul Iași a ajuns la spital în stare gravă după ce a fost înjunghiată de soț chiar în sediul primăriei. Cei doi erau acolo pentru a semna actele de divorț. Culmea, totul a avut loc în fața soacrei suspectului, care spune că individul era agresiv și cu prima parteneră. Vă avertizăm, urmează imagini și informații cu un puternic impact emoțional, a transmis Simona Pătruleasa.

Atacată de soț în timp ce semna divorțul

Știi ce doare cel mai tare? Să fii dezamăgit de un om pe care-l considerai special!, a postat atacatorul înainte de a-și înjunghia soția.

Este mesajul postat de individ cu doar câteva ore înainte de atacul violent petrecut în primărie.

Anchetatorii spun că bărbatul a premediat totul. A venit cu o armă albă și un spray lacrimogen. Cei doi erau căsătoriți de trei ani și aveau câte un copil din căsnicii anterioare. Nu se mai înțelegeau, așa că în urmă cu o lună au depus la primărie actele pentru a divorța pe cale amiabilă. Ieri veniseră să finalizeze divorțul.

- De astăzi trebuiau să fie divorțați. El nu a fost de acord, striga pe aici că o iubește, după incident.

- Ce spunea?

- Te-am iubit și atât. Au sărit băieții de la noi din primărie, e un incident nedorit!, a declarat Dumitru Tansa, primarul comunei.

Citeste si: Cod galben de PLOI torențiale, descărcări electrice și GRINDINĂ! Care sunt județele afectate?- kanald.ro

Citeste si: Un bilet scris de Robert, descoperit la scurt timp după ce el și Giuly au fost descalificați din "Casa Iubirii". Cui îi era destinat? Conținutul lui, făcut public chiar de Robi, fostul său coleg de cameră- wowbiz.ro

Citeste si: Dispariţii misterioase în Rusia. Putin îşi arestează cercetătorii care au inventat rachetele hipersonice- antena3.ro

Citește și: Bărbatul din Belcești care și-a înjunghiat soția înainte de divorț premeditase totul în detaliu. Individul avea la el și fotografii din timpul relaţiei

Când am dat ochii spre ușă, ea fugise și a căzut jos și el era peste ea și i-a dat câteva lovituri!,

a declarat un martor.

Victima trecuse printr-un adevărat calvar în ultima perioadă.

De multe ori se căina la telefon, mamă, numai scandal face, numai proastă mă face și toată noaptea îmi dă de treabă, m-a pedepsit-o că a fost la o nuntă și nu a jucat, nu s-a distrat, o pedepsea, a declarat mama victimei.

El mi-a spus la telefon că nu se lasă până ce nu îi face felul ei. Era hotărât pe chestia asta, a declarat că nu poate trăi fără ea, a spus unchiul victimei.

Individul de 40 de ani și ar fi fost violent și cu prima sa parteneră. Fosta sa soacră era în primărie în momentul atacului de ieri.

A fost sechestrată, a fost pusă la curent, nu puteam să mă duc să îi dau un blid de mâncare. În Spania, și-a crescut fetița singurică, deci am foarte mari emoții, mai ales astăzi când am văzut, a spus fosta soacră a bărbatului.

Și părinții individului spun că acesta era agresiv.

Alaltăieri a fost și s-a împărtășit în Coarnele Caprei, în satul ei și a zis că îi pare rău că nu a venit înapoi ea și uite astăzi ce a făcut, era cu mama, cu fratele acolo. De iute, era iute că a fost prin armată, la jandarmerie, a spus tatăl agresorului.

Citeste si: Veste excelentă pentru femeile din țara noastră! Cine poate ieși mai rapid la pensie- kfetele.ro

Citeste si: Momentul tragic în care o tânără influenceriță de 24 de ani și-a pierdut viața sub privirile îngrozite ale prietenei sale- radioimpuls.ro

Citeste si: Dispariţii misterioase în Rusia. Putin îşi arestează cercetătorii care au inventat rachetele hipersonice- antena3.ro

Tânăra a fost dusă la spital cu elicopterul, iar medicii fac eforturi pentru a-i salva brațul drept.

A fost preluată, s-a început tratamentul, în primul rând hemostraza la nivelul brațului drept, unde plaga produsă de o armă albă pare că interesează atât axul vascular cât și cel nervos, a declarat prof.dr. Diana Cimpoeșu, medic-șef UPU-SMURD Iași.

Agresorul a fost reținut pentru 24 de ore, iar procurorii îl cercetează pentru tentativă de omor.

În caz de urgență, apelați numărul TELVERDE 0800.500.333 destinat victimelor violenței domestice.

Citește-ne pe

Clipul zilei
NOUTĂȚI