Două drone ucrainene au fost doborâte, iar alta s-a prăbușit peste un imobil, de pe teritoriu rusesc. Atacul a avut loc în noaptea de sâmbătă spre duminică. Dronele survolau deasupra a două regiuni rusești, aflate la granița cu Ucraina.

Noi atacuri cu drone ucrainene

Un nou atac cu drone ucrainene s-a petrecut noaptea trecută. Autoritățile aeriene ruse au identificat două drone ucrainene, pe care le-au doborât.

O a treia dronă, tot din Ucraina, s-a prăbușit peste un imobil locuit din Kursk. Această regiune se află la granița cu Ucraina.

Guvernatorul regional al regiunii Kursk, Roman Starovoit, a anunțat pe Telegram incidentul.

"Potrivit primelor informaţii, una dintre drone s-a prăbuşit pe un imobil, la Kursk. Geamurile de la mai multe etaje s-au spart", a anunțat acesta.

Citeste si: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti- catena.ro

Citeste si: Antonia s-a trezit cu un mesaj de la fiul lui Ștefan Bănică Jr. după ce a publicat o fotografie provocatoare pe internet. Ce replică i-a dat lui Radu Bănică când a văzut reacția pe care a avut-o?- wowbiz.ro

Roman Starovoit a continuat postarea asigurând că nicio persoană nu a fost rănită și niciun incendiu nu a izbucnit în urma prăbușirii dronei peste imobilul locuit.

"Nu a avut loc vreun incendiu, iar niciun locuitor nu a fost rănit", a continuat Starovoit.

Potrivit autorităților locale, a fost afectat sediul unei universităţi regionale, situat în apropiere.

Citește și: Crimeea, în plin atac masiv cu drone. Ucrainenii ar fi atacat peninsula, având ca țintă mai multe poziții militare ruse

Apărarea rusă condamnă multiplicarea atacurilor ucrainene

Ministerul rus al Apărării a anunțat într-un comunicat oficial despre incidentul cu dronele ucrainene. Acesta a precizat că au dronele doborâte au fost în regiunile Kursk și Briansk, aflate la granița dintre Rusia și Ucraina.

Penultimul atac cu drone ucrainene s-a soldat cu un civil ucis, dar și rănirea mai multor persoane. Atacul de sâmbătă, potrivit informațiilor transmise de Rusia, s-a soldat cu moartea unui civil și rănirea a șase persoane, în urma doborârii a trei drone ucrainene ân apropiere de Moscova și în Regiunea Belgorod, aflată la granița dintre cele două țări.

Citește și: Dronele ucrainene sunt doborâte de ruși. Apărarea aeriană rusă este în alertă cu privire la dronele din Ucraina


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si