Mergem acum la o grădiniță din Capitală, acolo unde copiii învață să facă figurine din turtă dulce specifice Crăciunului. Colega mea, Dana Luțu ni se alătură cu detalii. Bună ziua, Dana!, a transmis Cristina Dorobanțu.

Atelier de turtă dulce pentru sărbători

Copiii se pregătesc cum se cuvine pentru sărbătorile de iarnă și vor să-l întâmpine pe Moș Crăciun cu turtă dulce.

Micuții de la această grădiniță din Băneasa au realizat figurine din turtă dulce și au parte de momente distractive, dar și de creație și imaginație. Cu mai multe detalii vine Anca Stoenescu. Bună ziua! Pare distractiv ce se întâmplă aici, a transmis Dana Luțu.

Citește și: Creșe, grădinițe și școli modernizate în Sectorul 6. Lista unităților care beneficiază de lucrări

Citeste si: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul- catena.ro

Citeste si: Irina Columbeanu și Ramona Gabor l-au scos pe Irinel Columbeanu de la azil! Gestul emoționant făcut de fiica fostului milionar! Unde l-a dus pe tatăl ei?- wowbiz.ro

Bine ați venit, bine ați venit. Sunt Anca Stoinescu, bine ați venit la noi la grădiniță. Aici am pregătit un atelier de turtă dulce pentru că se apropie Crăciunul. În fiecare dimineață, părinții sunt așteptați cu turtă dulce și ceai cald și Moș Crăciun. Iar cum Moș Crăciun are sania trasă de reni, copiii știu că dacă noi băgăm turtă dulce în cuptor, renii vin după miros și poate ajung mai repede la grădinița noastră.

Nu-i așa copiii? Așa este. Vrem să ne aducă cât mai multe surprize și daruri. Cine a fost cuminte? Mâna sus, toată lumea a fost cuvinte, așadar Moșul o să fie întâmpinat cu turtă dulce, deci avem aici inimioare, steluțe,  facem diverse forme, diferite forme de turtă dulce, brăduț, îngeraș, steluțe și forma omului de turtă dulce, care e nelipsită, pe care o decorăm diferit. Ne-am pregătit cu toții, am decorat sălile, am decorat curtea grădiniței și așteptăm cu nerăbdare să vină Moșu mai repede la noi, a
declarat Anca Stoenescu, educatoare. 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si