Close sidebar
Close sidebar

VIDEO- Ateliere educative, la Sibiu. Sute de elevi au învățat despre importanța energiei regenerabile

Sute de elevi de la mai multe unități de învățământ din Sibiu au participat la ateliere educative, unde au învățat, prin diferite activități interactive, despre importanța energiei regenerabile.

Redactia Stirile Kanal D,

Ateliere despre energia regenerabilă [Sursa foto: Captură Știrile KANAL D]

DISTRIBUIE
acest articol


In articol:

"Sute de elevi de la mai multe unități de învățământ din Sibiu au participat zilele acestea la ateliere despre energia regenerabilă, organizate de Consiliul Județean Sibiu, împreună cu Universitatea Lucian Blaga. Cum s-au descurcat, vedeți acum", a transmis Cristina Dorobanțu.

Ateliere despre energia regenerabilă

De astfel de demonstrații au avut parte elevii care au participat la atelierele despre energia regenerabilă. Ei au aflat cum se transformă vântul în electricitate, ce este energia solară, dar și de ce este important să avem grijă de natură.

Nu doar cei mici au fost încântați de aceste ateliere informative, ci și dascălii care i-au însoțit.

"A fost o activitate foarte interactivă în primul rând și cred că asta le-a plăcut copiilor. A fost o activitate pe care o putem caracteriza ca pe o adevărată experiență de învățare", a declarat Mihăilă Tiberiu, profesor.

Citeste si: Cod galben de PLOI torențiale, descărcări electrice și GRINDINĂ! Care sunt județele afectate?- kanald.ro

Citeste si: Un bilet scris de Robert, descoperit la scurt timp după ce el și Giuly au fost descalificați din "Casa Iubirii". Cui îi era destinat? Conținutul lui, făcut public chiar de Robi, fostul său coleg de cameră- wowbiz.ro

Citeste si: Dispariţii misterioase în Rusia. Putin îşi arestează cercetătorii care au inventat rachetele hipersonice- antena3.ro

"Ne-am transformat în personajele care ar putea să participe la o Românie mai bună, mai frumoasă, am învățat că trebuie să păstrăm această țară și să transmitem generațiilor viitoare acest lucru, pentru că România de mâine sunt ei", a transmis Nicoleta Cruciat, profesoară

"Au participat elevi din ciclul gimnazial din primar din școlile din județul Sibiu împreună cu profesorii lor și au aflat împreună despre importantă utilizării energiilor din surse regenerabile pentru locuința fiecăruia", a declarat Claudiu Isarie, prof.

Facultatea de Inginerie ULBS Sibiu.

Atelierele de informare sunt gratuite și fac parte din proiectul „Energie regenerabilă și eficiență energetică, pentru dezvoltarea durabilă în județul Sibiu”. Proiectul este finanțat cu sprijinul granturilor acordate de Islanda, Liechtenstein și Norvegia si are o valoare de 188.000 de euro.

Citește și: Ministrul Educației nu a rezolvat problema transportului gratuit. Câți elevi sunt nevoiți să plătească din propriul buzunar abonamentele: ”Este depășită de situație”

Citește-ne pe

Clipul zilei
NOUTĂȚI