”Doi palestinieni au adus din nou teroarea în Ierusalim. Indivizii au intrat cu mașina în plin într-un grup de evrei și apoi au scos o armă automată pentru a-i lichida. Totul a fost surprins de o cameră de supraveghere. Atenție! Sunt imagini care vă pot afecta emoțional”, a transmis Christian Sabbagh.

Evrei grav răniți în urma atacului terorist

Acesta este momentul în care mașina în care se aflau cei doi atacatori izbește în plin un grup de ultra-ortodocși evrei.

Trei dintre ei sunt luați pe capotă și se prăbușesc pe asfalt. Mașina atacatorilor se oprește apoi într-un alt autoturism ce se afla parcat în zonă, iar indivizii ies înarmați cu o armă automată. Din fericire, aceasta s-a blocat în momentul în care unul dintre palestinieni a încercat să tragă, iar israelienii au avut timp să fugă.

În scurt timp, zona a fost împânzită de forțele de ordine, iar trupele speciale au reușit să îi captureze pe atacatori. Aceștia au fost duși în arest într-o mașină a poliției, în timp ce evreii aplaudau rapiditatea cu care au acționat luptătorii militari.

Citeste si: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12- catena.ro

Citeste si: „Blonda lui Putin” s-a supărat pe o ziaristă și a trimis securitatea la ea, după ce i-a pus o întrebare: Nu discut viața mea personală- antena3.ro

Citeste si: Un brașovean a adunat zeci de mașini scoase din uz pe un câmp. Ce au descoperit polițiștii că facea de fapt- wowbiz.ro

Citește și: Poveste cutremurătoare! Un copil a fost strivit de un pachet cu alimente, paraşutat în Gaza. Familia sa, ucisă de bombardamente

Între timp, cei 3 care au fost răniți de mașina palestinienilor au ajuns la spital pentru a primi îngrijiri medicale. Violențele au explodat în Orașul Sfânt din momentul în care Israelul a început să bombardeze fâșia Gaza, ca reacție la atacul sângeros al Hamas din 7 octombrie, în urma căruia aproximativ 1400 de israelieni au fost uciși.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si