Close sidebar
Close sidebar

VIDEO: Atentat terorist în Orașul Sfânt! Mai mulți indivizi au intrat cu mașina într-un grup de evrei

Incident teribil în Ierusalim! Un grup de elevi a fost lovit în plin cu mașina de mai mulți indivizi. Camerele de supraveghere au surprins momentul șocant!

Redactia Stirile Kanal D,

Atentat terorist în orașul Sfânt [Sursa foto: Captură Știrile KANAL D]

DISTRIBUIE
acest articol


In articol:

”Doi palestinieni au adus din nou teroarea în Ierusalim. Indivizii au intrat cu mașina în plin într-un grup de evrei și apoi au scos o armă automată pentru a-i lichida. Totul a fost surprins de o cameră de supraveghere. Atenție! Sunt imagini care vă pot afecta emoțional”, a transmis Christian Sabbagh.

Evrei grav răniți în urma atacului terorist

Acesta este momentul în care mașina în care se aflau cei doi atacatori izbește în plin un grup de ultra-ortodocși evrei. Trei dintre ei sunt luați pe capotă și se prăbușesc pe asfalt. Mașina atacatorilor se oprește apoi într-un alt autoturism ce se afla parcat în zonă, iar indivizii ies înarmați cu o armă automată. Din fericire, aceasta s-a blocat în momentul în care unul dintre palestinieni a încercat să tragă, iar israelienii au avut timp să fugă.

În scurt timp, zona a fost împânzită de forțele de ordine, iar trupele speciale au reușit să îi captureze pe atacatori. Aceștia au fost duși în arest într-o mașină a poliției, în timp ce evreii aplaudau rapiditatea cu care au acționat luptătorii militari.

Citeste si: SFÂȘIETOR! Arina a fost filmată în momentul în care a murit. În videoclip se mai aud doar țipete- kanald.ro

Citeste si: Un bilet scris de Robert, descoperit la scurt timp după ce el și Giuly au fost descalificați din "Casa Iubirii". Cui îi era destinat? Conținutul lui, făcut public chiar de Robi, fostul său coleg de cameră- wowbiz.ro

Citeste si: Dispariţii misterioase în Rusia. Putin îşi arestează cercetătorii care au inventat rachetele hipersonice- antena3.ro

Citește și: Poveste cutremurătoare! Un copil a fost strivit de un pachet cu alimente, paraşutat în Gaza. Familia sa, ucisă de bombardamente

Între timp, cei 3 care au fost răniți de mașina palestinienilor au ajuns la spital pentru a primi îngrijiri medicale.

Violențele au explodat în Orașul Sfânt din momentul în care Israelul a început să bombardeze fâșia Gaza, ca reacție la atacul sângeros al Hamas din 7 octombrie, în urma căruia aproximativ 1400 de israelieni au fost uciși.

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI