Restaurantele și localurile de acest fel sunt pregătite să-și întâmpine clienții cu meniuri speciale pentru 8 martie.

De 8 martie, au dat florile pe mujdei și pește

Raluca Sevastru, corespondent Kanal D se află într-un astfel de local și ne aduce ultimele informații: „Bun găsit! Dacă vă așteptați să vă vorbesc despre flori sau parfumuri alese, ei bine, vă înșelați! Aici, de 8 martie, sunt la putere mirosurile de pește și de mujdei.

Toate felurile de mâncare sunt proaspete, preparate din pește adunat în această dimineață din mare, de pescarii cherhanalei. Mesele sunt întinse iar rezervările pentru astăzi au fost făcute din timp. Cei mai mulți localnici, dar și turiști. Inclusiv vremea ține cu cei care vor să profite de farmecul mării primăvara. Astăzi, la Constanța au fost 18 grade. În zilele următoare vremea se mai răcește ușor. Până miercuri maximele vor fi cuprinse între 9 și 16 grade. Doar sâmbătă sunt anunțate precipitații. Momentan, atât de aici!”.

Citește și: Cei 40 de Mucenici. Tradiția care îți aduce noroc până la sfârșitul anului

Citește și: Felicitări de 8 Martie 2023 pentru femeile din viața ta. Cele mai impresionante mesaje

Citește și: VIDEO- EXCLUSIV: Care sunt semnificațiile zilei de 8 martie?/Etnolog: ”În tradiția populară românească această zi este închinată frumuseții, grației și bineînțeles hărnicii femeii”

Buchetele din ciocolată și florile criogenate, tendințele lunii martie/ ”Buchetele comestibile sunt frumoase, haioase și speciale”

Buchetele comestibile, dar și florile de săpun, au început să fie în topul preferințelor românilor, deoarece sunt cadouri speciale cu ajutorul cărora fac persoanele dragi, fericite.

Citeste si: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?- catena.ro

Citeste si: Irina Columbeanu și Ramona Gabor l-au scos pe Irinel Columbeanu de la azil! Gestul emoționant făcut de fiica fostului milionar! Unde l-a dus pe tatăl ei?- wowbiz.ro

Chiar dacă buchetele clasice de trandafiri  încă mai sunt la modă, acestea au și câteva dezavantaje, motiv pentru care au fost înlocuite de cei mai mulți cu buchetele realizate din dulciuri. Acestea nu se ofilesc, și pot fi un cadou excepțional pentru iubitorii de ciocolată. Florentina Oprea a povestit  în exclusivitate pentru stirilekanald.ro  despre această pasiune pentru a crea buchetele realizate din dulciuri, dar și cât trebuie să scoateți din buzunare pentru un astfel de buchet, de-a dreptul delicios.

Buchetele din ciocolată, un cadou delicios

”La început, a fost o simplă idee, asta a început în urmă cu 3 ani. Am văzut niște poze cu buchete din ciocolată, sau comestibile. Îmi aduc aminte că am băgat ceva bănuți în dulciuri și cred că la început am făcut 6 buchete, dar bineînțeles că nu știam să le montez. Am vorbit cu o fată care lucra la o florărie și am plătit-o pe acea fată ca să mă ajute”, a explicat tânăra.

hiar dacă la început nu i-a fost ușor, pe parcurs această pasiune i-a adus și primii bani.

Citește și:  Cele mai superbe mesaje de Ziua Femeii 2023. „Îți doresc ca răsăritul soarelui să-ți aducă peste zi împlinirea viselor alături de tot ceea ce poate fi mai pur, mai sincer, mai curat. Un 8 Martie însorit!”

”Mi-am făcut o pagină de Facebook, unde am postat buchetele și apoi mi-a venit prima comandă, apoi au început mesajele și să mă întrebe cât costă, să-mi spună că sunt frumoase, și tot făcând, am realizat

că este o pasiune pentru mine, îmi place foarte mult ceea ce fac. Consider că sunt frumoase, consider că sunt haioase, de aceea am și pus la pagină numele Buchetul Vesel și în același timp sunt și comestibile. Buchetele comestibile sunt frumoase, haioase și speciale”, a spus Florentina.

Un buchet de ciocolată, costă în jurul sumei de 160 de lei

”Costul buchetelor diferă în funcție de preferințele clienților și bineînțeles, de bugetul pe care îl doresc să îl aloce pentru un astfel de buchet. Marea majoritate a buchetelor le-am dat între 120 și 160 de lei. Acum, de 8 martie, de exemplu, am făcut ca și model mini buchete cu bomboane, cu flori de săpun pe care le-am dat cu 35 și 40 de lei și au prins foarte bine”, a mai spus aceasta.

Citeste si:  “Bobicioiu nu are caracter, nu își asumă nimic” Ovidiu Neveu a lansat bomba! Ce legătură a existat, de fapt, între el și Simina Loica: ”Eu i-am scris, credeam că mă vrea”| EXCLUSIV- kanald.ro

Citeste si:  Anca Țurcașiu, aspru criticată, după ce s-a filmat așa cu fiul ei: ”Ca mamă nu ne călărim băieții”- wowbiz.ro

Citeste si: Laurențiu Reghecampf, dezvăluiri cutremurătoare despre ziua în care tatăl său s-a stins din viață: „A avut foarte multe momente când s-a simțit rău, dar mama mereu a fost lângă el.”- kfetele.ro

Citeste si: Cerințele care trebuie respectate cu sfințenie! Ce le-a cerut Maluma organizatorilor Neversea pentru a cânta la festival- radioimpuls.ro

Pe lângă buchetele din ciocolată, Florentina Mărgean a avut și o provocare, și anume, un buchet din mezeluri.

Citește și:  Ziua Internațională a Femeii 2023. EXCLUSIV: Anda Mănescu, creatoarea pasionată să reproducă cele mai vechi ii: ”Eu nu cred că o să mai avem tradiție decât undeva în amintiri”

”Cea mai sofisticată cerință a fost în urmă cu un an de zile, când am primit o comandă de la niște tineri pentru nașii lor, un buchet cu foarte multe dulciuri, era imens. Cel mai complicat a fost al doilea buchet pe care mi l-au cerut pentru că au vrut să îl fac din cârnați, din mezeluri uscate, sticle de whisky, brânzeturi. Am muncit foarte mult la acel buchet care a fost de altfel și cel mai scump, a costat 190 de lei”, a explicat Florentina.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si