Telefoanele sună încontinuu la un hotel de patru stele, din Poiana Brașov. De doar câteva zile, pachetele pentru Crăciun și Revelion au fost lansate, iar turiștii se grăbesc să își rezerve o cameră pentru vacanțele de sărbători. 

„Avem pachetele atât pentru sărbătoarea de Crăciun, cât și pentru Revelion 08,54 /musca/ 09,01 Tarifele încep de la 595 de euro de persoană și avem și un early booking discount foarte bun pentru plata integrală până la finalul lunii septembrie, o să aveți un discount de 15%”

, a spus Bianca Socol, managerul hotelului.

Citește și: VIDEO- Muncim mult pentru masa de prânz. Iată în cât timp ne permitem o masă de 35 de lei!

Unde mergem iarna această?

Oaspeții se vor putea caza în camere cochete, cu priveliște spre masivul Postăvarul. Zona de SPA va fi deschisă în permanență pentru cei care caută relaxare, iar cei care vor dori să se bălăcească vor putea face asta în piscina semi olimpică. Atunci când nu vor fi pe pârtie, turiștii vor avea parte de activități în hotel, iar petrecerile nu vor lipsi de la nicio sărbătoare.

„Am păstrat tarifele anului trecut, dar oferim mai multă diversitate, în ideea că vom avea atât la Crăciun, cât și la Revelion patru nopți magnifice, cu seri tematice. La Crăciun avem de la 595 de euro, pe sejur, de persoană, iar la Revelion de la 995 de euro Petreceri tematice pentru copii, cu personaje și un festin culinar”

Cei care vor să petreacă sărbătorile de iarnă în stațiunile renumite de la munte trebuie să își stabilească un buget generos. De exemplu, pachetele de Revelion în Poiana Brașov ajung până la 2350 de euro, la un hotel de patru stele. În jur de 1900 de euro va costa vacanța de anul nou la o unitate de cazare din Azuga, iar la Sinaia sejurul pentru noaptea dintre ani ajunge la 1845 de euro.

Inclusiv Predealul este una dintre stațiunile preferate de turiști pentru vacanțele de iarnă. La acest hotel boutique nu mai există nicio cameră liberă pentru Crăciun sau Revelion.

Toate cele 18 camere ale acestui hotel boutique de trei stele, din Predeal, au fost deja ocupate pentru perioada sărbătorilor de iarnă. Cei care vor veni într-un astfel de dormitor să petreacă Crăciunul vor plăti 3350 de lei pentru un sejur de trei nopți, iar aceeași vacanță de Revelion va costa 4350 de lei.

Citeste si: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi- catena.ro

Citeste si: Femeie din Târgu Jiu, care abia se deplasează pe picioare cu un cadru, filmată în timp ce se urcă la volan și conduce- antena3.ro

Citeste si: Un brașovean a adunat zeci de mașini scoase din uz pe un câmp. Ce au descoperit polițiștii că facea de fapt- wowbiz.ro

Cu multe surprize sunt așteptați și oaspeții care vor ajunge de sărbători la acest hotel de 4 stele din Predeal. Pe lângă camerele și apartamentele generoase, turiștii vor avea acces gratuit la saună, salină, piscina exterioară, dar și la cele două jacuzzi-uri exterioare cu apă încălzită

„Pachetele noastre, pentru camera dublă, pornesc undeva de la 3000 de lei, pe sejur trei nopți, de persoană, pentru Crăciun, iar 3675 de lei de persoană pentru Revelion.

Vom avea cazare cu demipensiune. Cină pentru serile suplimentare, cina festivă din noaptea de Revelion, cu invitați surpriză și brunch pe data de întâi”, a spus Ana Maria Săndulescu, manager de hotel.

Citește și: Actorul Jean Paler, la terapie intensivă după ce i s-a făcut rău pe scenă, pe litoral

În cele mai multe unități de cazare, gradul de ocupare este încă mic pentru că majoritatea pachetelor au fost scoase pe piață de cel mult două săptămâni. Dar hotelierii se așteaptă ca în scurt timp să rezerve toate camerele pentru perioada Crăciunului și a Revelionului.

 

Pachete promoționale pentru sărbătorile de iarnă

Hotel 4 stele, Poiana Brașov

Pachet Crăciun- de la 970 de euro/cameră/3 nopți până la 1400 euro/cameră/4 nopți

Pachet Revelion- de la 1700 euro/cameră/4 nopți până 2350 euro/apartament/4 nopți

Citeste si: Cum își alege Karmen Minune un partener? Contează sau nu banii, pentru aceasta: "Dacă îți alegi bărbatul în funcție de asta, ai pierdut din start!"- kfetele.ro

Citeste si: Mesajul pe care i l-a transmis Claudia Pătrășcanu fostului soţ: "Asta este cel mai important". Gabi Bădălău a împlinit 36 de ani- radioimpuls.ro

Citeste si: Două gemene bogate au anunțat că îşi caută un iubit pe care să îl împartă. Poate să fie și sărac, dar să îndeplinească o condiție cheie- antena3.ro

Hotel 4 stele, Azuga 

Pachet Crăciun- de la 1200 de euro/cameră dublă/4 nopți până la 1400 euro/apartament/4 nopți 

Pachet Revelion- de la 1600 de euro/cameră dubla/4 nopți până la 1900 de euro/apartament/4 nopți.

Hotel 4 stele, Sinaia

Pachet Crăciun- de la 1000 de euro/cameră dublă/4 nopți până la 1400 euro/apartament/4 nopți

Pachet Revelion- de la 1510 euro/cameră dublă/5 nopți până la 1845 euro/apartament/5 nopți


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si