„Au apărut primele imagini cu jaful dat într-un magazin alimentar de pe Calea Giulești. Tânărul de 20 de ani le-a amenințat pe vânzătoare cu un cuțit pentru câteva mii de lei și 15 pachete de țigări. Una dintre ele ne-a povestit spaimă trăită în acele momente. Iar colegul de apartament al tâlharului este încă șocat. Atenție, urmează imagini și informații cu un puternic impact emoțional”, a transmis Christian Sabbagh, prezentatorul Știrilor Kanal D.

Primele imagini cu atacatorul din Giulești. A amenințat vânzătoarele cu un cuțit

„În mintea mea, atunci, pe moment, nu a fost decât că mă înjunghie. Am un copil de șase ani. Apăsam pe butonul ala în disperare să vină BGS-ul. Cumva să ne scape și pe noi.Am ajuns undeva la ora 12 acasă. Am pus capul jos pe pernă și m-am gândit că în seara asta nu mai apucam să pun capul pe pernă”, a mărturisit una dintre vânzătoarele atacate.
Este mărturia vânzătoarei care i-a ținut piept unui tânăr de 20 de ani ce a intrat în magazin cu fața acoperită și un cuțit în mână. Amețit de aburii alcoolului și orbit de furie, hoțul a amenințat-o pe femeia, dar și pe colega acesteia.
„Am încercat să mă ridic, iar el m-a împins cu cuțitul și cu mâna în același timp în spre colțul magazinului, spre culoarul acela.

Și ne ruga să îi dăm banii din casă. Eu și colega mea susțineam că nu avem bani. S-a îndreptat către colega mea să o amenințe iar eu în timpul acela, într-o fracțiune de secundă, am trecut pe lângă el, m-am îndreptat spre casa de marcat. Noi, sub, avem butonul de panică. Am luat butonul și am apăsat pe el. Moment în care a băgat mâna în raftul de țigări și a început să își ia 15-20 de pachete”, a mai spus vânzătoarea.

Individul venise cu un plan bine pus la punct: să fure toate încasările din ziua respectivă. Doar că planurile i-au fost date peste cap. Totuși, nu a plecat cu mâna goală, s-a apucat să își bage în buzunare mai multe pachete de țigări. Iar mai apoi s-a făcut nevăzut.
„Din ce ne-au spus, a stat o perioada lungă afară, de ne-a urmărit. Pe strada de vis-a-vis, pe unde a încercat să fugă, a întrebat de mine dacă sunt singură, dacă mai am clienți. Și a trimis și un copil să verifice”, a mai povestit femeia.

Citește și: VIDEO- Gestul incredibil al unui curier. Și-a furat coletele sperând să se îmbogățească

Citeste si: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul- catena.ro

Citeste si: Antonia s-a trezit cu un mesaj de la fiul lui Ștefan Bănică Jr. după ce a publicat o fotografie provocatoare pe internet. Ce replică i-a dat lui Radu Bănică când a văzut reacția pe care a avut-o?- wowbiz.ro

La scurt timp, o altă cameră de supraveghere îl înfățișează pe bărbat în timp ce își cumpăra alcool dintr-un magazin din apropiere cu banii furați. Ba mai mult, ar fi mers acasă și s-ar fi lăudat cu prada sa colegilor de apartament. Tânărul lucra în construcții și se afla de puțin timp în București. Ar fi căzut însă în patima jocurilor de noroc care l-ar fi împins să recurgă la gestul extrem.


„- Nu știu cum a făcut așa ceva. El e băiat cuminte, la locul lui, banii... Nu avea țigări, a băut un pic, poate mai mult și uite așa. El când a venit, a venit la cameră la noi și ne-a arătat banii. Uite așa, așa... Un nepot de-al meu a pus mâna pe bani și a sunat la Poliție.
- Nu l-ați întrebat de unde avea banii?
- Ba da, mi-a zis că a spart magazinul”, a mărturisit un coleg de apartament al inculpatului.
„L-a prins la păcănele. A băgat banii acolo...a împărțit pachetele de țigări”, a povestit unul dintre vecinii tâlharului.

„Polițiștii au efectuat de îndată verificări și au depistat, la scurt timp, un bărbat bănuit de săvârșirea infracțiunii, în vârstă de 20 de ani care a fost condus la sediul Poliției pentru audieri. Bărbatul a fost reținut pentru 24 de ore, urmând a fi dus în fața instanței cu propunere legală”, au transmis polițiștii.
Oamenii din zonă sunt șocați de cele întâmplate mai ales că totul s-a petrecut ziua în amiaza mare.
În urmă cu un an, chiar lângă magazinul cu pricina, a mai fost dată o spargere. Atunci, hoții au reușit să fure din seif 2.400 de lei și nici până acum făptașii nu au fost prinși.

Citeste si: Ce spune Laurențiu Reghecampf despre timpul petrecut în familie și ce anume a conștientizat antrenorul. „Am fost prezent pentru copiii mei, dar nu am fost fizic.”- kfetele.ro

Citeste si: Cerințele care trebuie respectate cu sfințenie! Ce le-a cerut Maluma organizatorilor Neversea pentru a cânta la festival- radioimpuls.ro


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si