La piscina din satul Pădureni a fost astăzi distracție ca într-o stațiune turistică. Familii din toată țara, dar și din străinătate, au ales să se relaxeze aici, în loc să meargă la mare sau la munte. S-au simțit la fel de bine, și cel mai important, cu mai puțini bani cheltuiți, și fără să petreacă ore întregi în aglomerația din trafic.

În vacanță, la piscină

"E prima oară aici. Am venit din Brașov, este foarte frumos, foarte frumos aici, foarte"

"Suntem veniți în concediu, muncim în afară. Mi se pare că e plăcut, extraordinar, e foarte bine, îi liniște"

"- E a cincea oară de când venim noi prima dată, așa, foarte frumos pentru copii, pentru relaxare"

- Sunteți cam de la câți kilometri distanță?

- Suntem cam treizeci și patru"

Piscina are o lungime de douăzeci și cinci de metri, șezlonguri, foișoare, terasă și spații pentru grătare.

"E superb, e cam singurul loc de pe o rază mare de câțiva zeci de kilometri unde putem veni un pic cu copiii, în vacanță, venim la părinți aici. Să le putem oferi și la copii ceea ce avem și se găsește și pe la mare, de exemplu, unde am fost și e trist"

Așa că mulți dintre cei care vin aici, rămân toată ziua.

Citeste si: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul- catena.ro

Citeste si: Urlete de durere la înmormântarea lui Cristian, tânărul luat de viitură în Italia! Imagini copleșitoare- wowbiz.ro

"- Noi nu suntem din localitate, suntem de la Iași. E frumos, e foarte, ceva mai deosebit, e da, cel puțin noi am venit de dimineață.

Foarte frumos

- Cum ați auzit de piscina de la Pădureni?

- De pe internet"

Cei mai bucuroși au fost copiii, care s-au bălăcit continuu în piscină.

"- Ce îți place să faci?

- Să mă arunc în cap, la doi metri.

- Îmi place că mai interacționez cu prietenii"

"Da, e frumos, venim o dată pe săptămână"

Citeste si: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”- kfetele.ro

Citeste si: Emily Burghelea a suferit un grav accident! Fosta concurentă ”Bravo, ai stil!” desfigurată: ”Am intrat frontal într-un TIR”- radioimpuls.ro

"Aduc copiii, eu nu mă bag în apă, dar aduc copiii"

Pădureni este singura comună din județul Vaslui care are piscină publică. A fost construită în 2008 pe un teren donat de doi localnici. Investiția a fost la acel moment de o sută douăzeci de mii de lei și a fost recuperată după primul an de funcționare. De altfel, o treime din fondurile care ajung în bugetul comunei sunt din tarifele de la spațiile de relaxare.

Citește și: VIDEO- Interviu în exclusivitate cu regizorul Andrei Zincă. „Sunt momente revoluționare în care confortul este rupt. Decesul soției a fost unul dintre momentele acestea.”

"Într-un sezon sunt peste douăsprezece mii de persoane care vin aici la Pădureni. Avem în satul de vacanță chiar persoane din Statele Unite cazate aici.

Avem prieteni din Belgia, din Franța care sunt veniți aici la familiile din Pădureni"

Piscina din Pădureni are o capacitate de aproape șapte sute de locuri, iar încasările dintr-un sezon depășesc o sută de mii de lei. Prețul unui bilet de intrare este 20 de lei pentru adulți și 10 lei pentru copiii sub șaisprezece ani.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si