„La mulți ani, România! La mulți ani, români, oriunde v-ați afla! E acea zi specială din an în care ne reamintim câte lupte au dus strămoșii noștri să ne fie bine. Să fim uniți, că doar așa putem răzbi. Să nu uităm de omenie și de cinste. Să nu ne facem rău unul altuia, doar bine dacă putem. Și să facem bine României. Să o descoperim, să o ajutăm să înflorească și să-i purtăm numele peste tot unde ne ducem.

Căci dorul i-l purtăm mereu. Ne e dor de bunici. Ne e dor de copilărie. De gustul de acasă. Ne e dor să trăim frumos. Exact îi aduce pe mulți în cătunele uitate. Le dau viață când nimeni nu le mai dădea o șansă. Și fac un bine României. Facem cunoștință pentru început cu o familie care a lăsat Regatul Unit ca să trăiască în tihnă și... simplu! ”, a transmis Christian Sabbagh, prezentatorul Știrilor Kanal D.

Au lăsat străinătatea pentru liniștea unui sat din Maramureș

Într-un mic sat pitoresc al Maramureșului, pe prispa casei, îi întâlnim pe Andreea și pe Daniel, doi soți care, după ce au umblat prin lume, au hotărât să se retragă aici, unde pot trăi în tihnă, la fel cum o făceau bunicii noștri odinioară.
Iar de plaiurile maramureșene, Daniel ne mărturisește că s-a îndrăgostit imediat ce și-a cunoscut soția.


Dar până să ajungă să trăiască acest vis, cei doi au luat drumul străinătății să strângă bani. Au fost plecați la muncă în Anglia, dar cu gândul erau mai tot timpul la viața de care se bucură acum.
Terenul îl cumpăraseră deja înainte să plece peste hotare.
Traiul la țară, în inima naturii, le-a înseninat chipurile. Andreea își amintește zâmbind acum de câte greutăți s-a lovit atunci când locuiau la bloc, mai ales când a apărut fetița în viața lor.

Citește și: Mesajul transmis de Nicolae Ciucă, de Ziua Națională a României: „Suntem datori să veghem destinul acestei ţări''

Citeste si: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?- catena.ro

Citeste si: Salman Khan și Iulia Vântur, primele imagini de la nuntă! Filmarea cu ei a scăpat pe internet- wowbiz.ro

Iar gospodăria lor e plină de animale. Au zeci de păsări, porci, capre și un bivol.
Daniel este cel care duce animalele la păscut. Îi place să stea de vorbă cu ele ca și cu niște oameni. Iar caprele au parte de toată afecțiunea din lume. Și simt asta.
Între timp, Andreea are altă misiune.
„Ne-am pregătit pentru iarnă cu brânzeturi”, a spus femeia.
Cât privește mâncarea, nimic din tot ce-i tradițional nu lipsește de pe masa celor doi.
Andreea și Daniel ne mărturisesc că se simt cu adevărat împliniți. Iar de s-ar ivi acum ocazia de a pleca în străinătate, răspunsul ar fi un categoric nu!
„Niciodată. Probabil nici în vizită”, au mărturisit cei doi soți.
Cei doi soți au dat viață unui vlog, prin care vor să le arate tuturor celor ce trăiesc la oraș cât de frumoasă e viața în inima naturii.

Citeste si: Miracolul prin care Lidia Buble a fost vindecată de psoriazis, după ce tratamentele medicilor nu au dat niciun efect. „Voi nu le vedeți pentru că le acopeream cu haine. Efectiv am fost vindecată.”- kfetele.ro

Citeste si: Motivul pentru care Nicki Minaj și-a anulat concertul de la Saga Festival: "Trebuie să mă asigur că iau decizii corecte". Superstarul internațional era cap de afiș- radioimpuls.ro


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si