Cei doi complici, un tânăr de 18 ani și un altul de 21 de ani au pus la cale un plan menit să le aducă câștiguri frumoase, dar nu prin muncă, ci prin furt. Așa se face că au pus gând rău unei școli gimnaziale din Sectorul 4 al Capitalei. Schema a fost simplă. Unul dintre ei avea să pătrundă în școală și să fure toate tabletele elevilor, iar celălalt să rămână afară și să dea alarma în cazul în care cineva ar fi venit.

Spargerea a mers conform planului, iar hoții au reușit să plece cu 71 de tablete.

Prinși după ce au furat toate tabletele dintr-o școală

Doar că au uitat de un detaliu foarte important. Atât sălile de clasă, cât și coridoarele, erau împânzite de camere de supraveghere care au surprins întreaga spargere. Au putut fi astfel ușor identificați de oamenii legii.
„De asemenea, în urma activităților specifice, au fost recuperate 12 tablete din cele 71 pe care aceștia le0ar fi sustras”, au transmis polițiștii.

Celelalte tablete au fost cel mai probabil valorificate, spun surse din poliție. Prejudiciul total se ridică la 100 de mii de lei. Tinerii au fost reținuți și sunt acum cercetați pentru furt calificat și complicitate la furt calificat.

Citeste si: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti- catena.ro

Citeste si: Salman Khan și Iulia Vântur, primele imagini de la nuntă! Filmarea cu ei a scăpat pe internet- wowbiz.ro


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si