Timp de aproape 5 ore, supraviețuitorii accidentului din stațiunea 2 Mai, dar și rudele studenților morți, au retrăit scenele de groază din acea noapte. Noua judecătoare a reaudiat martorii, chiar sub privirile lui Vlad Pascu. Acesta a ascultat tăcut cum inclusiv prietenii săi au povestit despre problema drogurilor și a vitezei excesive. Vă avertizez, urmează imagini și informații cu un puternic impact emoțional!, a transmis Cristian Sabbagh.

Au retrăit tragedia în sala de judecată

Vlad Pascu va afla în 7 zile dacă dosarul său e aruncat în aer de noua judecătoare. Instanța a rămas în pronunțare pe schimbarea încadrării, iar șoferul drogat ar putea fi judecat pentru omor calificat, cu o pedeapsă mult mai mare.

Nu a schițat absolut nimic, eu cred ca acest om, nu știu, ori nu e întreg, ori are probleme, l-am văzut la un moment dat plictisit, nu am văzut nici măcar o urma de regrete, nimic, a declarat mama lui Sebi.

Astăzi, avocații victimelor au încercat să demonstreze că accidentul nu a fost o întâmplare. S-au folosit inclusiv de declarațiile prietenilor lui Pascu.

A condus agresiv, efectuând depășiri riscante. Cunosc că Vlad Pascu se droghează, consumând droguri cu efecte puternice, a spus un martor.

Drogat, Vlad Pascu a condus cu viteză excesivă pe un drum cu limită de 50 de kilometri pe oră.

A început să accelereze, ajungând la 130 (n.r. km./oră), a început să facă drifturi, deși consumasem toți câte un shot, a spus un martor.

Citeste si: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro

Citeste si: Urlete de durere la înmormântarea lui Cristian, tânărul luat de viitură în Italia! Imagini copleșitoare- wowbiz.ro

M-am uitat în ochii lui ca era cu privirea in jos, am vrut sa mă uit în ochii lui să văd dacă regretă această faptă, eu nu cred că regretă. Sunt convins să cred că el s-a urcat conștient la volan și că a fost omor calificat, nu ucidere din culpă, a spus tatăl lui Sebi.

Durerea a fost atât de mare, încât mamei lui Sebi i s-a făcut rău în sala de judecată. Orele au trecut cu dificultate pentru toate rudele victimelor.

Se uita spre noi, de câte ori m-am uitat nu se uita, se uita spre geam, pe jos, spre avocații lui, a spus mama Robertei.

Vlad Pascu a fost întrebat de judecătoare dacă are ceva de spus, însă avocatul său a intervenit imediat. Așa că tânărul a petrecut cele aproape 5 ore, în sală, fără să scoată vreun cuvânt.

Suntem într-o procedura simplificată, aceea a recunoașterii a învinuirii, situație în care noi nu am contestat probleme administrate în cursul urmăririi penale, față de acest aspect și-a exprimat poziția și ar trebui să înțelegem cu toții ca în această procedură a dat o declarație, a fost consemnată la dosar, a declarat Adrian Bendeac, avocatul lui Vlad Pascu.

Între timp, Ancuța Popoviciu, fosta judecătoare din dosar, își finalizează transferul de la Mangalia la Constanța.

Este cercetată de superiorii din CSM pentru îndeplinirea funcției cu rea-credință ori neglijență.

Citeste si: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”- kfetele.ro

Citeste si: Emily Burghelea a suferit un grav accident! Fosta concurentă ”Bravo, ai stil!” desfigurată: ”Am intrat frontal într-un TIR”- radioimpuls.ro

Citește și: VIDEO Invadați de „musculițele bețive”. Bucureștenii se tem să mai iasă din casă: "Șe așează pe tine și te atacă"


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si