Au gasit si telefonul de pe care acestia ar fi fost sunati de Gheorghe Dinca. Insa NU in casa ororilor, ci la o persoana care sta in apropiere, iar asta intareste si mai tare ipoteza ca suspectul ar avea complici. Atentie, sunt detalii care va pot afecta emotional.

La scurt timp dupa ce Luiza Melencu a fos rapita, bunicul fetei a primit doua apeluri telefonice bizare.


O voce de barbat le spunea de fiecare data ca fata e bine dar ca nu vrea sa vorbeasca si ca va pleca in strainatate sa faca bani. Gheorghe Dinca, cel care sustine ca ar fi supus-o torturii si apoi i-ar fi luat viata, a recunoscut ca i-a sunat pe parinti dar a spus ca ar fi facut-o o singura data.

Avocatul familiei spune ca anchetatorii au gasit acum unul dintre telefoanele cu cartela prepay, de pe care ar fi fost sunati, la o familie din zona, dar nu au specificat despre cine este vorba.

Asta ii face pe bietii oameni sa creada mai tare ca niciodata ca suspectul de orori in serie ar avea complici.

Astazi, criminalistii au rascolit si casa parintilor din comuna Dioshti in cautare probe. Au luate fire de par din camera fetei dar si haine.

Citeste si: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi- catena.ro

Citeste si: Dispariţii misterioase în Rusia. Putin îşi arestează cercetătorii care au inventat rachetele hipersonice- antena3.ro

Citeste si: Un brașovean a adunat zeci de mașini scoase din uz pe un câmp. Ce au descoperit polițiștii că facea de fapt- wowbiz.ro

Mai revoltator e- spun parintii- ca anchetatorii ii supun acum unui chin greu de imaginat, dupa ce atatea luni de la disparitie politistii nu ar fi facut mare lucru ca sa dea de urma adolescentei.

Citeste si: Maximilian, fiul lui Marcel Toader, veste cumplită în ziua înmormântării tatălui său! A mai pierdut o persoană dragă: "Nu știu ce să mai zic!"

Citeste si: Cazul Caracal- Fiica lui Gheorghe Dincă neagă că acesta ar fi fost violent în familie şi că ea ar face parte dintr-o reţea de trafic cu minore

Citeste si: Descoperire halucinantă în curtea lui Gheorghe Dincă: "Poate să fie un fel de cimitir"

Ieri, cand au fost audiati la Diicot- procurorii ar fi pus-o pe mama Luizei sa deseneze pe hartie rucsacul pe care fata il purta in ziua dispartiei.

Pe de alta parte- inca nu e sigur nici daca ramasitele descoperite la marginea padurii sunt ale Luizei, pana cand legistii nu fac expertiza lor.

Citeste si: Ce părere a avut Dan Bălan despre Arsenium, atunci când s-au cunoscut: "Mă privea de sus, dar asta e chestia lui, așa privește el oamenii!"- kfetele.ro

Citeste si: Dorian Popa dă lovitura în industria alimentară! Hatz Pizza, epuizată încă de la lansare. Cât costă cel mai nou produs al artistului- radioimpuls.ro

Citeste si: „Blonda lui Putin” s-a supărat pe o ziaristă și a trimis securitatea la ea, după ce i-a pus o întrebare: Nu discut viața mea personală- antena3.ro

In lipsa unei certitudini- zbuciumul parintilor da nastere unor speculatii care socheaza. Tot avocatul familiei declara ca acele oseminte arse si cenusa ar fi fost aruncate acolo recent, nicidecum in urma cu trei-patru luni.

Omul spuna ca era o zona in care cenusa si oasele au fost aruncate jos, pe iarba, si doi saci, introdusi unul in celalalt, la 6 – 7 metri distanta.

De aici si concluzia lui ca daca acele ramasite calcinate ar fi stat acolo de cand spune Dinca ar fi trebui sa creasca vegetatie peste ele- ceea ce nu s-ar fi intamplat.

Luiza- adolescenta de 18 ani pe care monstrul din Caracal spune cu senintate ca ar fi sechestrat-o si torturat-o pana la moarte- era o fire vesela- indragostita de viata. Mama ei era plecata de 7 luni in Anglia unde muncea ca sa-i ofere un viitor cat mai bun.

Numai testele ADN pt stabili acum daca ramasitele descoperite langa padurea din Caracal apartin sau nu Luizei. Exista suspiciuni ca Gheorghe Dinca ar fi facut si alte victime.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si