„Pasagerul cumplitului accident din Pantelimon, în care un copil și-a pierdut viața și altul a ajuns în stare gravă la spital, a ajuns din nou pe mânile anchetatorilor. Tânărului, care era în dreapta la momentul tragediei și a fugit atunci de la locul faptei alături de minorul care conducea mașina, i s-a extins urmărirea penală. Care sunt infracțiunile de care este acuzat, știe colega mea, Adina Iliescu, aflată la Parchetul Tribunalului București”, a spus Cristina Dorobanțu.

Citește și: VIDEO "Noi trăim o dramă" Părinții băiețelului ucis și ai fetiței care a rămas infirmă în accidentul din Pantelimon, audiați pentru prima dată! Cer ca vinovatul să plătească

Pasagerul de 19 a fost chemat la audieri

Adina Iliescu, reporter: Ancheta continuă în cazul tragicului accident de la Pantelimon. Pasagerul în vârstă de 19 ani, acuzat inițial de faptul că i-a înmânat conștient autoturismul adolescentului minor, a ajuns în urmă cu puțin timp la audieri, la Parchetul de pe lângă Tribunalul București. Asta pentru că trebuia să i se aducă la cunoștință extinderea urmăririi penale.

Citeste si: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii- catena.ro

Citeste si: Piesă aniversară GRATIS. 185 de ani de la nașterea regelui Carol I al României: Povestea unui monarh legendar în aniversarea a 185-a a nașterii sale- casademonede.ro

Citeste si: Cum se coc vinetele. Cea mai simplă metodă de a pregăti vinete gustoase pentru iarnă- wowbiz.ro

Ce înseamnă asta? Pasagerul în vârstă de 19 ani este acuzat și de ucidere din culpă, și de vătămare corporală din culp. El se află sub măsura controlului judiciar pentru prima acuzație și așteptăm să vedem dacă procurorii vor considera că este nevoie să primească o măsură preventivă mai aspră.

Citește și: Ies la iveală noi detalii despre accidentul din Pantelimon. Ce făcea în timp ce conducea adolescentul de 16 ani, care l-a ucis pe băiețelul de 9 ani și i-a lăsat infirmă surioara? Tragedia putea fi evitată

Între timp, în acest dosar, au fost audiate mai multe persoane. S-au cerut mai mult expertize. Potrivit unor informații, raportul de dinamică arată faptul că șoferul, în vârstă de 17 ani, conducea cu o viteză de peste 60 de km/h. Asta în condițiile în care în zona respectivă, unde s-a produs accidentul, limita de viteză era de doar 5 km/h.

De asemenea, procurorii au stabilit faptul că adolescentul în vârstă de 17 ani ar fi consumat substanțe psihoactive în momentul în care se afla la volan, motiv pentru care și în cazul lui a fost schimbată încadrarea din ucidere din culpă, în omor.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si