"Săptămâna Haute Couture s-a deschis ieri la Paris și a strâns laolaltă cele mai mari vedete ale lumii, venite să vadă creațiile strălucitoare. Defilările Dior și Schiapareli au fost cele mai așteptate", a transmis Cristina Dorobanțu.

Au strălucit la săptămâna Haute Couture

Săptămâna Haute Couture de la Paris e un eveniment protejat prin lege, unde cei mai faimoși creatori de modă își prezintă ținutele lucrate întotdeauna manual.

Accesul publicului și al presei e limitat, iar pe scaunele din față, la defilări, stau întotdeauna clientele cele mai de seamă ale brandului. Jennifer Lopez a furat toate privirile la Schiaparelli.

Și Zendaya a fost o apariție. Actrița a purtat o rochie lungă, neagră, cu o trenă spectaculoasă.

Defilarea casei Dior nu a început până când Rihanna nu și-a ocupat locul din fața podiumului, fiind ultima vedetă care a ajuns la show. Și-a făcut apariția într-o fustă midi și un taior cu guler amplu, ţinând în mână o geantă Lady Dior.

Citeste si: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii- catena.ro

Citeste si: Femeie din Târgu Jiu, care abia se deplasează pe picioare cu un cadru, filmată în timp ce se urcă la volan și conduce- antena3.ro

Citeste si: Un brașovean a adunat zeci de mașini scoase din uz pe un câmp. Ce au descoperit polițiștii că facea de fapt- wowbiz.ro

Treizeci de case de modă sunt înscrise în calendarul oficial al Săptămânii Haute Couture de la Paris, care se desfășoară până joi.

Citește și: Cine este românca care a câștigat premiul Emmy pentru machiajele din serialul „Wednesday”? Ploieșteanca a povestit despre experiența trăită pe platourile de filmare


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro: