Close sidebar
Close sidebar

VIDEO- Au strălucit la săptămâna Haute Couture. La evenimentul din Paris au participat cele mai mari vedete ale lumii

Ieri s-a deschis săptămâna modei la Paris. La eveniment au participat cele mai mari vedete ale lumii, care au venit să vadă creațiile strălucitoare Haute Couture.

Redactia Stirile Kanal D,

Au strălucit la Săptămâna Modei de la Paris [Sursa foto: Captură Știrile KANAL D]

DISTRIBUIE
acest articol


In articol:

"Săptămâna Haute Couture s-a deschis ieri la Paris și a strâns laolaltă cele mai mari vedete ale lumii, venite să vadă creațiile strălucitoare. Defilările Dior și Schiapareli au fost cele mai așteptate", a transmis Cristina Dorobanțu.

Au strălucit la săptămâna Haute Couture

Săptămâna Haute Couture de la Paris e un eveniment protejat prin lege, unde cei mai faimoși creatori de modă își prezintă ținutele lucrate întotdeauna manual. Accesul publicului și al presei e limitat, iar pe scaunele din față, la defilări, stau întotdeauna clientele cele mai de seamă ale brandului. Jennifer Lopez a furat toate privirile la Schiaparelli.

Și Zendaya a fost o apariție. Actrița a purtat o rochie lungă, neagră, cu o trenă spectaculoasă.

Defilarea casei Dior nu a început până când Rihanna nu și-a ocupat locul din fața podiumului, fiind ultima vedetă care a ajuns la show.

Și-a făcut apariția într-o fustă midi și un taior cu guler amplu, ţinând în mână o geantă Lady Dior.

Citeste si: SFÂȘIETOR! Arina a fost filmată în momentul în care a murit. În videoclip se mai aud doar țipete- kanald.ro

Citeste si: Un bilet scris de Robert, descoperit la scurt timp după ce el și Giuly au fost descalificați din "Casa Iubirii". Cui îi era destinat? Conținutul lui, făcut public chiar de Robi, fostul său coleg de cameră- wowbiz.ro

Citeste si: „Blonda lui Putin” s-a supărat pe o ziaristă și a trimis securitatea la ea, după ce i-a pus o întrebare: Nu discut viața mea personală- antena3.ro

Treizeci de case de modă sunt înscrise în calendarul oficial al Săptămânii Haute Couture de la Paris, care se desfășoară până joi.

Citește și: Cine este românca care a câștigat premiul Emmy pentru machiajele din serialul „Wednesday”? Ploieșteanca a povestit despre experiența trăită pe platourile de filmare

Citește-ne pe

Clipul zilei
NOUTĂȚI