Doi parașutiști  profesioniști și-au văzut visul împlinit când au trecut sub London Tower Bridge, finalizând astfel primul zbor într-un costum cu aripi.

Au zburat pe sub Tower Bridge

Ei sunt Marco Fürst, în vârstă de 33 de ani, și Marco Waltenspiel, de 39 de ani. Doi austreici care au finalizat primul zbor cu wingsuit, deasupra Londrei.

„Mă simt bine. Mă simt foarte bine. A fost destul de intens, aș spune, dar am fost bine pregătiți și sunt destul de fericit acum”.

Parașutiștii au trecut pe sub London tower bridge, echipați cu un costum special cu aripi ce le-a permis să prindă o viteză de 246 km/h, înainte sa aterizeze pe sol folosind o parașută.

Citeste si: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul- catena.ro

Citeste si: Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta- wowbiz.ro

Citește și: VIDEO- Noi informații despre românul considerat erou. Aeronava în care se afla a ratat decolarea și a luat foc, iar pasagarii declară că cetățeanul din România le-a salvat viața

„Am avut cel mai bun antrenament, cea mai bună pregătire. Am făcut aproximativ 200 de sărituri de antrenament doar pentru acest proiect. Deci, am fost bine pregătiți”.

Pentru a finaliza această provocare celor doi le-au trebuit peste 200 de sărituri între două macarale care simulau dimensiunile celebrului pod al Londrei.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si