Close sidebar
Close sidebar

VIDEO- Aurel Moga și soția sa, poveste de dragoste ca în filme. S-au cunoscut la un spectacol, iar un mai tâziu a cerut-o în căsătorie: "E Măria vieții mele"

Aurel Moga și soția sa, Maria, formează un cuplu de aproape 40 de ani. Cei doi au o poveste de dragoste ca în basme.

Redactia Stirile Kanal D,

Aurel Moga și soția sa, un cuplu de nota 10 [Sursa foto: Captură Știrile KANAL D]

DISTRIBUIE
acest articol


In articol:

"Cântărețul Aurel Moga își iubește soția la fel ca-n prima zi de relație. Chiar dacă au trecut 38 de ani de căsnicie, Aurel și Maria trăiesc o poveste de dragoste cum rar ne este dat să vedem", a transmis Cristina Dorobanțu.

Aurel Moga și soția sa formează un cuplu de nota 10

"Maria ești cel mai frumos dar pe care mi l-a dăruit Dumnezeu și iți mulțumesc din suflet că ești alături de mine și la bine și la rău, te iubesc", a declarat Aurel Moga.

Aurel Moga este un romantic incurabil și nu ratează nicio ocazie pentru a-i declara dragostea soției sale. Povestea lor a început în anul 1986, când Măria i-a oferit o floare și i-a șoptit cum o cheamă.

"Asta se întâmplă la un an de zile, după ce am luat trofeul de la Mamaia, am avut un spectacol într-o sala mare din București iar ea a venit cu o floare. De atunci am rămas prieteni, iar la un an de zile am cerut-o în căsătorie. Suntem o familie frumoasă cu doi copii minunați, două nepoțele minunate", a declarat Aurel Moga.

O relație de cuplu frumoasă de care artistul este mândru, iar dacă ar fi să dea timpul înapoi tot pe Maria ar alege-o de soție, deoarece ea l-a transformat în cel mai fericit soț și

bunic.

Citeste si: SFÂȘIETOR! Arina a fost filmată în momentul în care a murit. În videoclip se mai aud doar țipete- kanald.ro

Citeste si: Un bilet scris de Robert, descoperit la scurt timp după ce el și Giuly au fost descalificați din "Casa Iubirii". Cui îi era destinat? Conținutul lui, făcut public chiar de Robi, fostul său coleg de cameră- wowbiz.ro

Citeste si: „Blonda lui Putin” s-a supărat pe o ziaristă și a trimis securitatea la ea, după ce i-a pus o întrebare: Nu discut viața mea personală- antena3.ro

"E Măria vieții mele, este singura și mai ales că numele ei de fată este Maria Ciobanu și toată lumea mă întreabă Maria Ciobanu, aia? Nu, măi este Măria Ciobanu a mea. Niciodată nu am abuzat de ceva. Sunt balanță și am știut să echilibrez atât viață personala cât și cea artistica. Suntem bunici și din partea fetei și din partea băiatului. Sara și Marguerita", a declarat Aurel Moga.

Iar de curând Aurel Moga a inregistrat și o piesă care se bucura de succes.

"Am înregistrat melodia ești povestea vieții mele și văd că este foarte bine primită de public pentru că e o melodie romantică pentru toți cei care iubesc", a declarat Aurel Moga.

Citește și: VIDEO- Amme sărbătorește dragostea. Artista e decis să își surprindă soțul într-un mod inedit

Citește-ne pe

Clipul zilei
NOUTĂȚI