Protestatar: Cred că acesta este un semnal de alarmă pentru ei să schimbe politica de mediu, să recunoască adevărul: că suntem o situaţie foarte gravă şi trebuie să reducem emisiile de dioxid de carbon la zero cât de curţnd posibil!

Ceea ce spun protestatarii nu sunt simple sloganuri de campanie!

Citeste si: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi- catena.ro

Citeste si: S-au trezit cu un liliac în dormitor și apoi le-a murit copilul- antena3.ro

Citeste si: Iranul cere pacea în Orientul Mijlociu, la câteva zile după ce a atacat Israelul. Apelul lansat către Occident- wowbiz.ro

Biroul naţional de meteorologie a publicat date potrivit cărora Australia are acum cea mai mare temperatură medie anuală din ultimii 100 de ani, 2019 a fost cel mai cald an din istorie, în timp ce precipitaţiile s-au redus la un minim istoric: doar 0,3 litri pe metrul pătrat. În ce priveşte valul de căldură de acum, va şi mai rău, avertizează specialiştii!

Citeste si: Dezastru în Australia. Simona Halep donează 200 de dolari în sprijinul victimelor din regiunea afectată de incendii

Ministerul apărării a trimis armata în zonele afectate şi în cele unde există riscul izbucnirii altor incendii din cauza temperaturilor care vor depăşi 40 de grade Celsius, în condiţiile unui vânt puternic şi uscat.

Pompieri din Statele Unite şi Canada au ajuns în sudul continentului, iar eforturi supra-omeneşti sunt făcute şi în sanctuarele pentru animale.

Sute de koala şi canguri au fost salvaţi din flăcări pe Insula Cangurilor- a treia ca mărime din Australia şi una dintre cele mai afectate zone!

Citeste si: Incendiile din Australia au pârjolit o suprafaţă de 103.000 de kilometri pătraţi, mărimea Coreii de Sud


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si