Close sidebar
Close sidebar

VIDEO | Autobuze doar pentru elevi. Cum au reacționat părinții

Ca sa mai scape de traficul infernal, autoritatile din Capitala s-au gandit sa puna in circulatie autobuze speciale pentru elevi. Primele au pornit in aceasta dimineata, pe patru trasee prestabilite. Daca unii parinti rasufla usurati ca nu mai trebuie sa stea cu orele in trafic, altii se tem sa ii lase singuri pe cei mici.

D.S.,


DISTRIBUIE
acest articol

Grija pe care o simte orice parinte cand isi trimite copilul singur la scoala, cu autobuzul, a insemnat azi doar o privire de verificare a conditiilor de transport.

La ora 7 si 10 minute, autobuzul scolar a facut prima oprire in statie.

O angajata a societatii de transport ii preia pe cei mici din statii si are grija de ei pe tot parcursul drumului. Cei mici s-au bucurat foarte tare de modul in care ajung la scoala de acum!

Citeste si: SFÂȘIETOR! Arina a fost filmată în momentul în care a murit. În videoclip se mai aud doar țipete- kanald.ro

Citeste si: Un bilet scris de Robert, descoperit la scurt timp după ce el și Giuly au fost descalificați din "Casa Iubirii". Cui îi era destinat? Conținutul lui, făcut public chiar de Robi, fostul său coleg de cameră- wowbiz.ro

Citeste si: Dispariţii misterioase în Rusia. Putin îşi arestează cercetătorii care au inventat rachetele hipersonice- antena3.ro

Chiar daca buna dispoizite a pus stapanire pe cei mici dinainte sa ajunga la scoala, telefoanele mobile au sunat intr-una, caci parintii frematau de ingrijorare, la munca sau acasa.

Citeste si: VIDEO| Parada modei la Liceul „Jean Monnet”. Ținute de mii de euro, în prima zi de școala

Pe cele 4 trasee speciale din zona scolii 195 a Capitalei vor circula 11 autobuze, destinate exclusiv transportului elevilor.

Cursele vor ajunge la scoala putin inaintea orei 8 dimineata si vor incepe sa ii duca pe copii acasa de la ora 10:30.

Unii parinti au ales, insa, metoda clasica de a-si aduce copiii la scoala.

„Nu o sa o las niciodata cu microbuzul pentru linistea mea”, spune un parinte.

SIMINA ONCETE, director adjuns al scolii 195 „Hamburg”: Temerea noastra este in privinta celor mici, care de obicei erau asteptati in curtea scolii de bunici, de bone, de parinti.

Iar noi nu ne putem asigura ca atunci cand coboara la o anumita statie, persoana care ii astepta este prezenta acolo.

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI