„Mi-a explicat că îmi va da o pastilă pentru a face un test antidoping. Având încredere că este psiholog, am zis că e ceva serios. Am luat pastila, mi-a arătat că este din plante”, povestesc victimele.

Specialiștii spun cuvinte grele despre guru- este "un psihopat narcisist"

Un psihopat narcisist- dar un individ care manipulează cu lejeritatea cu care respiră- care e în stare să vrăjească pe loc orice tânără dezorientată și să o prindă în ghearele lumii lui bizare.

Citeste si: Tatăl Mădălinei Manole, acuze grave la adresa unei persoane publice: ”Moartea soţiei mele, tragedia ei, a adus şi o fericire unei persoane!” Ion Manole a murit răpus de COVID

Așa îl descriau specialiștii pe Bogdan Giussepe în ancheta șocantă a procurorilor- unde bărbatul e acuzat că ar fi drogat- violat sau agresat sexual peste o sută de femei racolate pe internet și atrase în cabinetul ezoteric încropit într-un fel de garaj de pe Calea Giulești.

Măruriile victimelor așa-zisului guru sunt cutremurătoare

„Mi-a spus că este şi medic ginecolog şi că mă poate ajuta cu anumite probleme. Spunea că ştie un tratament revoluţionar, din plante şi că nu e nevoie să urmez tratamentul clasic, dat de medici!”, spune una dintre victime.

Citeste si: VIDEO- Agresate sexual în mașina de ridesharing

Citeste si: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12- catena.ro

Citeste si: S-au trezit cu un liliac în dormitor și apoi le-a murit copilul- antena3.ro

Citeste si: Iranul cere pacea în Orientul Mijlociu, la câteva zile după ce a atacat Israelul. Apelul lansat către Occident- wowbiz.ro

Potrivit anchetatorilor- Giussepe le-ar fi spus asta ca să le convingă să renunțe rapid la haine- dar niciodată nu a fost medic stomatolog. A avut- în schimb- atestat de practică în psihologie eliberat de autoritățile din România fără nicio ezitare.

Povestea vieții unui guru autointitulat

În anul 2009, guru Bogdan Giuseppe a obţinut primele atestate de liberă practică de la Colegiul Psihologilor din România. În 2009 a fost acreditat pentru prima oară. Pentru 3 specializări: psihologie clinică, psihologia muncii și organizațională şi psihologia transporturilor. În 20017- când a început ancheta penală- atestatele i-au fost suspendate- dar el e tot în cabinet.

Citeste si: O adolescentă de 16 ani a fost violată de 30 de bărbaţi

„Persoanele cu care am întreţinut relaţii sexuale erau persoane ce îmi erau apropiate mie, nu sunt persoane ce au venit o dată la mine şi eu am tăbărât pe ele aşa cum afirmă domnul procuror!”, pretinde așa-zisul guru.
Doar că afirmațiile sunt făcute de victime. Inițial- 150 de tinere au făcut plângere. Ulterior- nu se știe din ce motive... 60 și-au retras-o.

Victimă: "Guru se folosea de droguri". Bogdan Giuseppe dezminte tot

Tuturor le promitea că le ia sub aripa lui protectoare și că le va asigura un statut în societate!
„Mi-a spus că mă poate ajuta să obţin şi un job adevărat, să lucrez la Ministertul Afacerilor Externe!”, relatează o altă victimă.

Citeste si: VIDEO- Violator în serie, vânător prin aplicație

Citeste si: Cine poate beneficia de ajutoarele de încălzire 2024-2025. Care este termenul limită pentru depunerea cererilor de încălzire- kfetele.ro

Citeste si: Dorian Popa dă lovitura în industria alimentară! Pizza care ii poarta numele, epuizată încă de la lansare. Cât costă cel mai nou produs al artistului- radioimpuls.ro

Citeste si: Dispariţii misterioase în Rusia. Putin îşi arestează cercetătorii care au inventat rachetele hipersonice- antena3.ro

Cât despre drogurile de care vorbesc procurorii- Giussepe susține că nu ar fi fost decât niște medicamente naturiste- dar fără să explice pe înțelesul tuturor ce fel de efecte aveau!
„Trei produse naturiste: ginseng, ginko biloba şi încă unul, nu vreau să-l spun!Sunt persoane care au refuzat să ia pastila şi am încheiat testarea, pentru că nu avea sens să merg mai departe!”, se justifică Bogdan Giuseppe.

Psihiatrii sunt îngrijorați că guru acuzat de viol este în libertate

„Cred că dacă căutăm în adolescenţa acestui adult, putem găsi chiar un furt, viol sau un chiul de la şcoală!”, consideră psihiatrul Adela Ciobanu.
Specialiștii sunt șocați să vadă că un astfel de personaj încă își face de cap sub ochii autorităților și nimeni nu intervine. Cu toate că e anchetat pentru orori greu de închipuit- racolează în continuare tinere gata să se înroleze în „secta lui ezoterică”!

Citeste si: Tânără infectată cu coronavirus, violată de paramedic în ambulanță

"Ne punem întrebarea cum de a ajuns să agreseze aceste persoane şi încă e în libertate, pentru că a face atâtea victime şi a nu fi pedepsit pune nişte semne de întrebare, cum a scăpat. Dar probabil este ceea ce spuneam, este un mare manipulator, ştie să manipuleze atât fetele care îi cad în plasă, care îi sunt victime, dar, cred eu, că şi justiţia", spune medicul psihiatru.

Nicio reacție a autorităților în cazul lui "guru" Bogdan Giuseppe

Până acum- nicio instituție a statului nu s-a sinchisit să dea vreo reacție în acest caz. Să știe și opinia publică dacă Bogdan Giussepe este monitorizat de cineva pe timpul anchetei sau... dacă a verificat cineva ce îndeletniciri are și la trei ani de când a fost începută investigația.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si