Condamnat definitiv la inchisoare cu executare pentru trei ani si patru luni in dosarul Ferma Baneasa, Paul de Romania nu a fost de gasit acasa. Politistii sositi la vila acestuia sa puna mandatul in aplicare au fost intimpinati de sotia lui Lia care i-a condus in interiorul vilei. Si tot ea a fost aceea care i-a condus pe oamenii legii afara, fara sa faca declaratii presei.

Condamnat definitiv în dosarul Ferma Băneasa, autointitlulatul prinț Paul de România a fugit de acasă

Drept urmare, politistii l-au dat pe Paul de Romania in urmarire internationala.
"Se demarează activitatea de obţinere a mandatului european de arestare şi implicit a urmăririi internaţionale", a anunțat poliția.

Citeste si: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti- catena.ro

Citeste si: Gigi Becali, implicat într-un accident rutier! Ce se întâmplă în aceste momente cu patronul FCSB?- wowbiz.ro

Curtea Suprema a pronuntat sentinta definitiva in dosarul retrocedarii ilegale a Fermei Regale Baneasa si a padurii Snagov, unde prejudiciul adus statului a fost de 140 de milioane de euro. Condamnat in acelasi dosar, omul de afaceri Remus Truică va sta după gratii timp de șapte ani.

De asemenea, jurnalistul Dan Andronic a fost condamnat la trei ani de închisoare cu suspendare iar israelienii Benyamin Steinmetz şi Tal Silberstein au primit câte cinci ani de închisoare.

Inalta Curte i-a obligat pe cei condamnaţi la plata mai multor sume de bani, iar terenurile trebuie sa se intoarca in proprietatea statului român.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si