Close sidebar
Close sidebar

VIDEO Autospecială de poliție, spulberată de un tânăr de 19 ani! Doi agenți și o tânără au ajuns la spital

Echipajul se întorcea de la o misiune când a fost izbit în plin de autoturismul care mergea cu viteză. Șoferul de 19 ani fusese sancționat de mai multe ori pentru depășirea vitezei legale.

Redactia Stirile Kanal D,


DISTRIBUIE
acest articol

Citeste si: Oana Roman, în doliu! Vedeta a pierdut o persoana dragă: „A plecat brusc și tragic!”. Despre cine este vorba?- kanald.ro

Citeste si: Jador nu s-a putut abține după declarația publică a Oanei Ciocan! Ce a făcut artistul, când a auzit ce a spus fosta iubită despre el, în plin scandal cu Zanni?- wowbiz.ro

Citeste si: Cercetătorii au descoperit „timpul negativ” într-un experiment de fizică cuantică- antena3.ro

„Un tânăr de nouăsprezece ani care circula pe contrasens a spulberat o mașină de poliție în Pitești. Echipajul se întorcea de la o misiune când a fost izbit în plin de autoturismul care mergea cu viteză. Ulterior, mașina condusă de tânărul de nouăsprezece ani s-a oprit într-o stație de autobuz, însă, din fericire, nu se afla nimeni acolo. Cei doi polițiști din autospecială au fost răniți. De asemenea, o pasageră din mașina vinovatului a ajuns și ea la spital.

Șoferul de nouăsprezece ani fusese sancționat de mai multe ori pentru depășirea vitezei legale”, a spus Christian Sabbagh.

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI