La 9 ani, David Dobrincu este pustiul minune al tinerei generatii: a lansat deja 3 single-uri, participa la concerte ,canta alaturi de nume mari si are o multime de filmari. Cel mai nou proiect al sau ii pune in evidenta calitatile artistice si vocale. Impreuna cu Ava, care ii este profesoara de canto, David a inregistrat piesa "Shallow", cover dupa Lady Gaga si Bradley Cooper.

Iar lansarea a fost facuta chiar de ziua de nastere a mamei lui David.

„Mamei ii placea foarte mult piesa asta, am vrut sa o dedic de ziua ei”, spune David.

Ava adună talente și le ajută să se lanseze în muzică

De 3 ani, Ava are o scoala de muzica dedicata copiilor talentati.

Citeste si: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii- catena.ro

Citeste si: „Blonda lui Putin” s-a supărat pe o ziaristă și a trimis securitatea la ea, după ce i-a pus o întrebare: Nu discut viața mea personală- antena3.ro

Citeste si: Un brașovean a adunat zeci de mașini scoase din uz pe un câmp. Ce au descoperit polițiștii că facea de fapt- wowbiz.ro

„Mi-am dorit sa adun tinere talente care sa le ajut sa se lanseze in muzica, nu doar sa ramanem la un nivel de a face canto si atat, asa ca am creat un program artistic, se numeste artistartup”, spune Ava.

„Cam de la cinci ani am inceput eu pe drumul asta spre muzica. La un moment dat la o filmare pentru un promo, am filmat alaturi de Dan Bittman si in pauze noi mai discutam, i-am zis ca eu cant la chitara”, spune David.

David a invatat rapid ca succesul inseamna 99% munca si 1% talent

„Sfatul meu pentru copiii care vor sa devina muzicieni si pentru cei care sunt deja, doar ca sfatul asta nu e doar pentru copii, este si pentru adulti si adolescenti.

Ideea e ca trebuie sa inetelegm ca succesul vine doar prin perseverenta si multa munca”, spune David.

Un model pentru el este Ava, tanara cantareata care vrea sa revolutioneze industria muzicala.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si