Close sidebar
Close sidebar

VIDEO-Aventură în Safari aproape de un final tragic! Un camion cu turiști a fost atacat de un elefant

Mai mulți turiști au trecut prin clipe de groază după ce vacanța din safari a luat o întorsătură neașteptată. Camionul în care se aflau a fost atacat de un elefant.

Redactia Stirile Kanal D,

Întâlnire de gradul zero cu elefantul, în Safari [Sursa foto: Captură Știrile KANAL D]

DISTRIBUIE
acest articol


In articol:

„Experiența contactului cu viața sălbatică se putea termina tragic pentru turiștii aflați într-un safari. Camionul în care se aflau și care nu avea nici un fel de protecție a fost aproape să fie răsturnat de un elefant. Vă avertizăm că urmează imagini care pot afecta emoțional”, a transmis Christian Sabbagh.

Camion cu turiști în safari, atacat de elefant

Întâlnirea cu un elefant se putea termina cât se poate de prost pentru turiștii aflați în safari în Africa de Sud. Mașina deschisă, fără protecții împotriva animalelor sălbatice i-a dus direct în calea unui elefant.

Două clipuri au fost postate pe paginile de socializare în care se vede cât de periculoasă poate fi o astfel de experiență.

Șoferul și, totodată, ghidul a strigat și a încercat în zadar să sperie elefantul aflat pe mijlocul drumului. A ambalat motorul, a dat cu spatele, dar animalul nu s-a retras.

A ridicat camionul plin de turiști cu trompa și l-a trântit la pământ, de câteva ori.
În acest timp, lumea s-a pus pe podea așteptând înfrigurată deznodământul. Oamenii au spus că elefantul era atât de aproape de ei încât îi puteau practic simți mirosul.

Citeste si: SFÂȘIETOR! Arina a fost filmată în momentul în care a murit. În videoclip se mai aud doar țipete- kanald.ro

Citeste si: Un bilet scris de Robert, descoperit la scurt timp după ce el și Giuly au fost descalificați din "Casa Iubirii". Cui îi era destinat? Conținutul lui, făcut public chiar de Robi, fostul său coleg de cameră- wowbiz.ro

Citeste si: „Blonda lui Putin” s-a supărat pe o ziaristă și a trimis securitatea la ea, după ce i-a pus o întrebare: Nu discut viața mea personală- antena3.ro

Când animalul s-a retras, s-a întâmplat ceva cu totul neașteptat.
„Șoferul a ieșit din mașină a spus că își cere iertare elefantului. Nu asta m-am așteptat în primul meu safari, dar am să merg și data viitoare”, a spus un turist.

Pericolele unor astfel de călătorii sunt ignorate adesea în bucuria de a rezerva o aventură de neuitat doar răsfoind paginile de promovare a safariurilor.

Așa cum au făcut-o probabil și cei care au trăit teroarea. Ei au aflat că vor merge într-un vehicul deschis care permite întâlniri apropiate cu animalele periculoase și la ore la care acestea sunt cele mai active.

Citește și: VIDEO- Cele mai renumite parcuri de distracție din Europa. Unde poți intra în lumea Disney?

Acest safari în Pilanesberg are loc într-un vehicul deschis care permite întâlniri apropiate cu leul, leopardul, elefantul, rinocerul și bivolul. Safariurile se desfășoară dimineața devreme sau târziu, după-amiaza, când prădătorii sunt mai activi.

Citeste si: Cum își alege Karmen Minune un partener? Contează sau nu banii, pentru aceasta: "Dacă îți alegi bărbatul în funcție de asta, ai pierdut din start!"- kfetele.ro

Citeste si: Mesajul pe care i l-a transmis Claudia Pătrășcanu fostului soţ: "Asta este cel mai important". Gabi Bădălău a împlinit 36 de ani- radioimpuls.ro

Citeste si: „Blonda lui Putin” s-a supărat pe o ziaristă și a trimis securitatea la ea, după ce i-a pus o întrebare: Nu discut viața mea personală- antena3.ro

Considerați între cele mai inteligente și emotive animale, elefanții sunt la urma urmei sălbăticiuni teritoriale. Experții în comportamentul speciilor sălbatice de la African Travels atrag atenția că turiștii nu trebuie să traverseze drumurile pe unde trec în mod obișnuit și nici să tureze motoarele vehiculelor când sunt în preajma lor.

În plus, recomandă ca distanță pentru a-i admira în siguranță cel puțin 100 de metri.

Citește-ne pe

Clipul zilei
NOUTĂȚI