La scurt timp de la moartea excentricului milionar Constantin Dinescu, un nou personaj şi-a făcut apariţia: fiica secretă a acestuia, pe care, se pare, acesta ar fi recunoscut-o doar verbal. Şi cum pentru a pune mâna pe o parte din averea milionarului avea nevoie de un document care să-i demonstreze apartenenţa la familie, Carmen a deschis un proces de paternitate.

Averea milionarului Dinescu, revendicată de o fiică secretă

"Judecătorul practic să stabilească că dânsul este într-adevăr tatăl biologic al doamnei şi, evident, să se facă cuvenitele menţiuni în actul de naştere al doamnei, respectiv, să figureze la poziţia tată", spune avocatul Artan Sarchizian.

Citeste si: VIDEO- Prietenii milionarului mort rup tăcerea. Declarații în exclusivitate

Citeste si: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul- catena.ro

Citeste si: Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta- wowbiz.ro

De altfel, milionarul apare într-una dintre puţinele fotografii publicate de la nunta presupusei fiice, în vârstă acum de 49 de ani.
"Defunctul a participat la nunta fiicei sale, practic a stat cum se cuvine în poziţia, să zicem, rezervată tatălui", spune avocatul.
Cu toate acestea, cele mai multe persoane din anturajul milionarului nu ştiau şi despre existenţa unei fiice, ci doar despre fiul acestuia.

Averea lui Dinescu, disputată de fiu și de fiica secretă

"Mai este cineva care ar putea să lupte pentru adevăr în afară de fiu? Păi, nu, băieţelul lui, dar din cum văd eu că decurg lucrurile, băieţelul lui este unul delăsător şi nu vreau să cred că îl interesează doar banii, adică ar fi păcat pentru că s-a chinuit şi îl iubea foarte mult şi l-a iubit pe băiatul lui, tot timpul îmi povestea de el", precizează Raluca Podea.

Citeste si: VIDEO| Milionar excentric, moarte enigmatică

În cazul în care judecătorii recunosc paternitatea fiicei, fiul acestuia va trebui să renunţe la câteva milioane bune de euro.
"Sper să existe înţelegere, legea, până la urmă, stabileşte exact ce se cuvine fiecăruia în astfel de procese", spune Avocatul familie, Artan Sarchizian.
Probabil va fi unb scandal uriaş în care toate rufele murdare se vor spăla în familie.

Constantin Dinescu, viață de poveste, avere revendicată de fiica secretă

Constantin Dinescu s-a stins din viaţă în data de 15 august, la Spitalul Judeţean Constanţa. Se îndrepta spre Bucureşti şi a început să se simtă rău. Cu o seară înainte ar fi petrecut prin cluburile din Mamaia, alături de o tânără ucraineancă.

Citeste si: Dr. Constantin Chiurciu, românul care a revoluționat medicina cu invențiile sale, a murit

Citeste si: Monica Tatoiu a povestit un moment care a marcat-o din copilărie: „Ce bătaie am luat! Nu am depășit niciodată viteza, trec doar pe trecerea de pietoni.”- kfetele.ro

Citeste si: Mesajul transmis de Prințesa Anne după ce a fost lovită de un cal. Care este starea de sănătate a sorei Regelui Charles- radioimpuls.ro

"Îi plăcea foarte mult să călătorească, de aceea avea şi nişte poze foarte frumoase din vacanţe, avea şi tot felul de poveşti, pentru că a fost peste tot în lume. Şi bineînţeles îi plăcea foarte mult să iasă, Costi era foarte monden şi nu exista săptămână în care să nu iasă într-un loc fancy", povestește Catinca Roman.


În acest caz a fost deschis un dosar de moarte suspectă. Există suspiciunea că baronul luxului ar fi fost otrăvit de femeia în compania căreia şi-a petrecut ultima noapte.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si