Dimineața a început prost pentru chirurgul Mircea Beuran. Mascații și procurorii DNA au luat cu asalt vila de peste 360 de metri pătrați pe care medicul o deține în Ciolpani.

Percheziții au fost și la spitalul Floreasca, în biroul lui Beuran. După șase ore, chirurgul a fost scos din casă de procurori, alături de o cutie plină cu documente.

Mircea Beuran a fost dus direct la sediul DNA, unde a fost audiat ore întregi.Totul

se pare că a pornit de la un denunț făcut de o persoană, la îndemnul deputatului USR Emanuel Ungureanu. Deputatul a lăsat să se înțeleagă că ar fi implicate și alte cadre medicale în acest dosar, în care se pare că este vorba despre o mită de 10.000 de euro pentru o angajare în spital.

Citeste si: VIDEO| Scandalul care pune la îndoială competența medicilor de la Spitalul Floreasca. Reacții de ultimă oră în cazul chirurgului anchetat pentru moartea pacientei arse

Citeste si: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul- catena.ro

Citeste si: Salman Khan și Iulia Vântur, primele imagini de la nuntă! Filmarea cu ei a scăpat pe internet- wowbiz.ro

Documente au fost ridicate și de la Spitalul Floreasca. Medicul Mircea Beuran este un vechi și renumit chirurg, care în timp a acumulat o avere considerabilă. Pe lângă casa cu două etaje, mai are în Ciolpani aproximativ 1600 de hectare de teren, potrivit ultimei declarații de avere, și obiecte de artă și de cult în valoare de 40.000

de euro.

În bănci, celebrul medic are depozite de peste 100.000 de lei și aproximativ 3.800 de euro și o asigurare de 200.000 de euro.

Averea și câștigurile fabuloase ale medicului Mircea Beuran

Nici la capitolul venituri nu stă prost chirurgul încasează lunar un salariu de peste 16.500 de lei de la Spitalul Floreasca și de aproape 11.000 de lei de la Universitatea de Medicină și Farmacie, unde este profesor.

De la Academia de științe mai primește o rentă viageră de 1606 lei lunar.
Medicul mai deține două mașini.

Nici soția lui nu este chiar săracă. În total ea câștigă peste 18.000 de lei lunar. Dosarul de luare de mită vine după ce Beuran a fost demis de la conducerea clinicii de chirurgie a spitalului Floreasca, din cauză că o pacientă a luat foc pe masa de operație și apoi a murit, la finalul anului trecut.

Atunci, chirurgul a fost audiat timp de peste trei ore la serviciul omoruri. La ieșire, fostul șef de clinică s-a comportat arogant cu jurnaliștii și oricum, n-a arătat că i-ar păsa în vreun fel de moartea pacientei.

Citeste si: Miracolul prin care Lidia Buble a fost vindecată de psoriazis, după ce tratamentele medicilor nu au dat niciun efect. „Voi nu le vedeți pentru că le acopeream cu haine. Efectiv am fost vindecată.”- kfetele.ro

Citeste si: Motivul pentru care Nicki Minaj și-a anulat concertul de la Saga Festival: "Trebuie să mă asigur că iau decizii corecte". Superstarul internațional era cap de afiș- radioimpuls.ro

Citeste si: Locuința medicului Mircea Beuran este percheziționată de procurori

Medicul Mircea Beuran l-a tratat pe fostul președinte Ion Iliescu, iar la începutul anilor 2000 a ajuns consilier prezidențial și apoi ministru al sănătății în Guvernul Năstase.

De numele lui Beuran au fost legate mai multe scandaluri, printre care și unul de plagiat, deși fostul șef al clinicii de la Floreasca a reușit să-și păstreze titlul de doctor.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si