Statul spaniol a alertat Organizatia Mondială a Sănatatii referitor la situatia creată de propagarea acestei infectii si posibilitatea de a fi identificată si in alte tări.

Citeste si: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii- catena.ro

Citeste si: Femeie din Târgu Jiu, care abia se deplasează pe picioare cu un cadru, filmată în timp ce se urcă la volan și conduce- antena3.ro

Citeste si: Un brașovean a adunat zeci de mașini scoase din uz pe un câmp. Ce au descoperit polițiștii că facea de fapt- wowbiz.ro

Autoritatile spaniole indrumă cetatenii care au simptome de febră, dureri musculare, vărsaturi, dureri de gat, confuzie si oboseală să se adreseze de urgentă medicului de familie sau celui mai apropiat spital.

Ministerul Afacerilor Externe informează cetăţenii români care se află, tranzitează sau doresc să călătorească în Regatul Spaniei că Departamentul pentru Sănătate şi Familie al Guvernului Autonom din Andaluzia a identificat şi retras de pe piaţă un produs contaminat cu bacteria Listeria monocytogenes, ulterior apariţiei cazurilor de îmbolnăvire ca urmare a consumului de carne de porc procesată şi ambalată, investigând şi alte produse care ar putea fi contaminate cu această bacterie.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si