Close sidebar
Close sidebar

VIDEO | Avertisment pentru românii care călătoresc în Spania. Listeria face victime

Mare atentie daca mergeti in Spania. S-a emis o avertizare de călătorie. In Andaluzia, este alertă alimentară, după ce bacteria Listeria, găsită in mai multe produse din carne de porc, a provocat 161 de cazuri de imbolnaviri si un deces.

D.S.,


DISTRIBUIE
acest articol

Statul spaniol a alertat Organizatia Mondială a Sănatatii referitor la situatia creată de propagarea acestei infectii si posibilitatea de a fi identificată si in alte tări.

Citeste si: SFÂȘIETOR! Arina a fost filmată în momentul în care a murit. În videoclip se mai aud doar țipete- kanald.ro

Citeste si: Un bilet scris de Robert, descoperit la scurt timp după ce el și Giuly au fost descalificați din "Casa Iubirii". Cui îi era destinat? Conținutul lui, făcut public chiar de Robi, fostul său coleg de cameră- wowbiz.ro

Citeste si: „Blonda lui Putin” s-a supărat pe o ziaristă și a trimis securitatea la ea, după ce i-a pus o întrebare: Nu discut viața mea personală- antena3.ro

Autoritatile spaniole indrumă cetatenii care au simptome de febră, dureri musculare, vărsaturi, dureri de gat, confuzie si oboseală să se adreseze de urgentă medicului de familie sau celui mai apropiat spital.

Ministerul Afacerilor Externe informează cetăţenii români care se află, tranzitează sau doresc să călătorească în Regatul Spaniei că Departamentul pentru Sănătate şi Familie al Guvernului Autonom din Andaluzia a identificat şi retras de pe piaţă un produs contaminat cu bacteria Listeria monocytogenes, ulterior apariţiei cazurilor de îmbolnăvire ca urmare a consumului de carne de porc procesată şi ambalată, investigând şi alte produse care ar putea fi contaminate cu această bacterie.

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI