„Vremea severă le dă bătăi de cap și vecinilor din sud. În Bulgaria a fost emisă o avertizare valabilă pentru următoarele două zile. Colega mea, Raluca Sevastru, ne spune ce trebuie să știe cei care tranzitează țara vecină”, a transmis Christian Sabbagh, prezentatorul Știrilor Kanal D.

Avertizare de vreme severă în Bulgaria

„Bun găsit! Situația este gravă, motiv pentru care ministerul de Externe de la București a emis o avertizare de călătorie pentru Bulgaria. Șoferii și cei care au zboruri programate trebuie să știe că Ruse, Sofia, Varna și Burgas vor fi

lovite în weekend de ninsori puternice și vânt violent. De asemenea, sunt condiții de ceață și polei. Unele drumuri ar putea fi închise, iar perturbări ar putea să apară inclusiv în programul curselor aeriene. Și Marea Neagră este agitată, iar asta se simte inclusiv la noi. Valurile lovesc tot mai puternic țărmul, motiv de îngrijorare, mai ales că litoralul a fost lovit în ultima lună de două furtuni puternice. Meteorologii monitorizează ciclonul din Bulgaria. Momentan nu au fost emise avertizări pentru zona Dobrogei”, a transmis Raluca Sevastru, corespondentul Știrilor Kanal D.

Citește și: VIDEO- Iarnă neobișnuită în România: de la coduri roșii de inundații, la temperaturi de primăvară

Citeste si: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro

Citeste si: Salman Khan și Iulia Vântur, primele imagini de la nuntă! Filmarea cu ei a scăpat pe internet- wowbiz.ro


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si