,,Un avion al companiei Tarom care se pregătea de decolare, aseară, spre Chișinău a fost lovit de trăsnet. Ce s-a întâmplat  cu  pasagerii aflați la bord, dar și cu aeronava știe colega mea, Diana Buzea’’, a transmis Cristina Dorobanțu.

Avion lovit de trăsnet

Incidentul a avut loc noaptea trecută când avionul trebuia să zboare de la București la Chișinău.

Compania Tarom precizează că la decolare avionul a fost lovit de un fulger astfel că în aceste circumstanțe s-a renunțat la zbor, iar aeronava a revenit la sol.

Citeste si: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul- catena.ro

Citeste si: Antonia s-a trezit cu un mesaj de la fiul lui Ștefan Bănică Jr. după ce a publicat o fotografie provocatoare pe internet. Ce replică i-a dat lui Radu Bănică când a văzut reacția pe care a avut-o?- wowbiz.ro

Aici la București unde a fost dusă la o inspecție tehnică cele 53 de persoane care se afla un avion au fost transferate către o altă aeronavă și au continuat zborul către Chișinău.

Citește și: VIDEO-Ultimele pregătiri pentru intrarea în Air Schengen. Care vor fi pașii de urmat pentru călători

Nici o persoană nu a fost rănită, însă cursa a avut o întârziere de aproximativ trei ore reprezentanții companiei aeriene spun că aeronavele sunt pregătite cu un sistem de protecție special pentru astfel de incidente astfel că nu au fost înregistrate pagube

semnificative.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si