„Un zbor al companiei KLM care mergea către Los Angeles s-a întors din drum după 6 ore de zbor. Motivul e incredibil: toaletele erau defecte. Colega mea, Ellvira Costache a urmărit subiectul și vine cu detalii”, a transmis Simona Pătruleasa, prezentatoarea Știrilor Kanal D.

Avion întors din drum din cauza toaletelor defecte

„O situație între râs și plâns am putea spune, dacă ne gândim la acest incident.

Avionul companiei KLM plecase din Amsterdam cu destinația Los Angeles, dar după o oră de zbor pasagerii au constatat că toaleta din spate era defectă. Căpitanul ar fi vrut să se întoarcă din drum, dar a fost convins să continue cursa.
Doar că, după încă o oră, doar o toaletă mai era funcțională și presa străină scrie că deja se făcuse coadă la baie, fiind 200 de pasageri în avion.
Așadar, chiar dacă aeronava ajunsese deasupra Groenlandei s-a întors pana la urmă din drum, tot pe aeroportul din Amsterdam, pierzând astfel 6 ore de zbor. Abia a doua zi, cursa a fost reluată.

Citește și: Prețurile o iau la galop din nou. Ce alimente s-au scumpit cel mai mult în ultima lună

Citeste si: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi- catena.ro

Citeste si: Piesă aniversară GRATIS. 185 de ani de la nașterea regelui Carol I al României: Povestea unui monarh legendar în aniversarea a 185-a a nașterii sale- casademonede.ro

Citeste si: Dunărea a inundat Budapesta și încă nu a ajuns viitura maximă. Orban: „Ne-am pregătit pentru un nivel al apei de 9 metri”- wowbiz.ro

Toată scena rușinoasă a avut loc pe data de 12 februarie”, a transmis Ellvira Costache, reporterul Știrilor Kanal D.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro: