„Un avocat din Cluj s-a lăsat păcălit de doi soți pe o rețea de întâlniri online și a ajuns să le transfere acestora o sumă fabuloasă ca să nu împrăștie poze nud cu el. Cum s-a întâmplat totul știe colega mea, Larisa Rațiu”, a transmis Simona Pătruleasa, prezentatoarea Știrilor Kanal D.

Avocat șantajat de doi soți

„Problemele pentru tânărul avocat au început atunci când a început să vorbească cu o femeie pe un site de întâlniri online.


Au făcut schimb de numere de telefon și au continuat conversația pe WhatsApp. Avocatul a primit mai multe fotografii intime cu o femeie, crezând că ea este cea cu care discută. Dar nu era așa. În realitate, bărbatul vorbea de fapt cu un cuplu căsătorit care și-a propus să îl șantajeze. I-au cerut avocatului să trimită și el la rândul lui fotografii intime, iar acesta s-a conformat.
Le-a trimis mai multe fotografii în care apare complet dezbrăcat și a început chiar să le povestească aspecte intime din viața lui, fiind convins că discută cu o posibilă parteneră.

Citește și: Anchetatorii caută alte două persoane implicate în atacul de la Padina! Fiii vrăjitoarei Sidonia susțin că sunt nevinovați

Citeste si: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti- catena.ro

Citeste si: Antonia s-a trezit cu un mesaj de la fiul lui Ștefan Bănică Jr. după ce a publicat o fotografie provocatoare pe internet. Ce replică i-a dat lui Radu Bănică când a văzut reacția pe care a avut-o?- wowbiz.ro

La scurt timp însă a început șantajul. Soții și-au dat arama pe față și l-au amenințat că dacă nu le trimite bani vor trimite fotografiile nud la firma de avocatură unde lucrează, dar și mamei sale.
De teamă, avocatul le-a trimis acestora 15 mii de euro în mai multe tranșe. Cea care i-a dat însă pe soți în vileag a fost chiar cumnata acestora, pe care au rugat-o să le scoată banii cash din conturi.


Cei doi soți au fost condamnați zilele trecute la Judecătoria din Cluj pentru șantaj. Ambii au primit câte trei ani de închisoare, însă soția a primit pedeapsa cu suspendare deoarece este însărcinată”, a transmis Larisa Rațiu, reporterul Știrilor Kanal D.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si