Close sidebar
Close sidebar

VIDEO - Avocat din Cluj, șantajat cu sume fabuloase de bani! Cum au reușit să profite doi soți de pe urma acestuia?

Un avocat din Cluj a fost șantajat cu sume uriașe de bani de doi soți. Iată cu ce l-au avut la mână aceștia pe bărbat,

Maria Stiuca,

Avocat șantajat cu poze nud [Sursa foto: Captură Știrile KANAL D]

DISTRIBUIE
acest articol


In articol:

„Un avocat din Cluj s-a lăsat păcălit de doi soți pe o rețea de întâlniri online și a ajuns să le transfere acestora o sumă fabuloasă ca să nu împrăștie poze nud cu el. Cum s-a întâmplat totul știe colega mea, Larisa Rațiu”, a transmis Simona Pătruleasa, prezentatoarea Știrilor Kanal D.

Avocat șantajat de doi soți

„Problemele pentru tânărul avocat au început atunci când a început să vorbească cu o femeie pe un site de întâlniri online.
Au făcut schimb de numere de telefon și au continuat conversația pe WhatsApp. Avocatul a primit mai multe fotografii intime cu o femeie, crezând că ea este cea cu care discută. Dar nu era așa. În realitate, bărbatul vorbea de fapt cu un cuplu căsătorit care și-a propus să îl șantajeze.

I-au cerut avocatului să trimită și el la rândul lui fotografii intime, iar acesta s-a conformat.
Le-a trimis mai multe fotografii în care apare complet dezbrăcat și a început chiar să le povestească aspecte intime din viața lui, fiind convins că discută cu o posibilă parteneră.

Citește și: Anchetatorii caută alte două persoane implicate în atacul de la Padina! Fiii vrăjitoarei Sidonia susțin că sunt nevinovați

Citeste si: SFÂȘIETOR! Arina a fost filmată în momentul în care a murit. În videoclip se mai aud doar țipete- kanald.ro

Citeste si: Un bilet scris de Robert, descoperit la scurt timp după ce el și Giuly au fost descalificați din "Casa Iubirii". Cui îi era destinat? Conținutul lui, făcut public chiar de Robi, fostul său coleg de cameră- wowbiz.ro

Citeste si: Dispariţii misterioase în Rusia. Putin îşi arestează cercetătorii care au inventat rachetele hipersonice- antena3.ro

La scurt timp însă a început șantajul. Soții și-au dat arama pe față și l-au amenințat că dacă nu le trimite bani vor trimite fotografiile nud la firma de avocatură unde lucrează, dar și mamei sale.
De teamă, avocatul le-a trimis acestora 15 mii de euro în mai multe tranșe. Cea care i-a dat însă pe soți în vileag a fost chiar cumnata acestora, pe care au rugat-o să le scoată banii cash din conturi.


Cei doi soți au fost condamnați zilele trecute la Judecătoria din Cluj pentru șantaj. Ambii au primit câte trei ani de închisoare, însă soția a primit pedeapsa cu suspendare deoarece este însărcinată”, a transmis Larisa Rațiu, reporterul Știrilor Kanal D.

Citește-ne pe

Clipul zilei
NOUTĂȚI