O obsesie bolnava ar fi dezvoltat romanca de 39 de ani, pentru fostul sot- reputatul avocat Giuseppe Cardoselli. Desi aveau doua fiice superbe impreuna, intre ei relatia n-a mers- spun ziaristii din Italia. Femeia, insa, n-a putut accepta ca totul s-a destramat.

Se temea, se pare, ca Giuseppe va obtine custodia celor doua fiice. Barbatul avea propriul cabinet de avocatura, avea relatii, dar si cunostinte juridice care sa-l ajute in instanta.

Din acest motiv, tanara romanca a inceput sa fie macinata de gandurile ca si-ar putea pierde copiii.

Avocat italian renumit, ucis de o româncă

Citeste si: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii- catena.ro

Citeste si: Concedieri masive în mai multe firme din țară după retragerea companiilor străine. „Plec unde manopera e mai ieftină”- wowbiz.ro

Citeste si: Piesă aniversară GRATIS. 185 de ani de la nașterea regelui Carol I al României: Povestea unui monarh legendar în aniversarea a 185-a a nașterii sale- casademonede.ro

Comportamentul ei bizar il speria chiar si pe fostul sot, care luna trecuta ar fi postat pe retelele de socializare un mesaj cu subinteles: "Trebuie sa traiesti langa o persoana care sa-ti imbunatateasca viata. Daca dragostea nu duce acolo, inseamna ca nu e dragoste, ci o iubire bolnava"

Aseara- spun jurnalistii- femeia s-a dus la cabinetul de avocatura al fostului sot: era inarmata cu un cutit, iar dupa un schimb de replici, l-a atacat mortal cu mai multe lovituri.

Apoi, romanca a sunat la politie si a fugit din cladire, cu arma crimei in mana. Carabinierii au prins-o, insa, la cateva strazi distanta.

Teribila crima a ajuns pe prima pagina a cotidianelor din Italia, care o prezinta pe femeia din Romania ca pe o persoana bolnava de furie.

Presupusa ucigasa, despre care jurnalistii spun ca a mai avut un sot care a murit, este astazi de procurori.

Trupul avocatului va fi supus in perioada urmatoare unei autopsii. Intre timp, fiicele cuplului vor ajunge, probabil, in plasament.


Abonează-te pe


Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si